تأکید مصطفوی بر نقش قرآن کریم در ساخت هویت انسانی و جامعه توحیدی در ماه مبارک رمضان
دکتر مصطفوی، قائم مقام ارتباطات دفتر رهبر انقلاب اسلامی، در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان و در راستای برگزاری نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم، از تشکیل نشست نخبگانی با هدف تکیه بر آموزههای قرآن خبر داد.
آیت الله موسوی جزایری: امامت و رهبری؛ پایه ای برای امتی متحد و پویا
این عالم دینی همچنین تصریح کرد که وظیفه یک امام فراتر از راهنمایی در مسائل معنوی است و باید بتواند مردم را به سمت تحقق اهداف مشترک سوق دهد و سکاندار جامعه در مواجهه با چالشها باشد. وی اشاره کرد که امام محور وحدت و همدلی در جامعه است و انسجام لازم برای پیشبرد اهداف کلان را فراهم می آورد.
وزیر فرهنگ در نشست قرآن و مقاومت:
مردم غزه نشان دادند که تمسک به قرآن برای اعتلای جامعه اسلامی، شرط حیاتی است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دومین نشست قرآنی تهران با موضوع نقش قرآن کریم و مقاومت در تثبیت هویت اسلامی گفت: در طول ۶ ماه از حماسه مردم غزه آنچه بیش از همه در برابر دیدگان جهانیان خود را نشان داد، تمسک آنان به قرآن بود.
حجت الاسلام و المسلمین ایمانی پور در نشست نقش قرآن کریم و مقاومت در تثبیت هویت اسلامی بیان کرد :
لزوم تمسک به راهکارهای قرآنی برای مسائل جهانی
حجت الاسلام و المسلمین ایمانی پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این نشست گفت: از منظر قرآن کریم فضیلت اصلی ماه مبارک رمضان نزول قرآن است. قرآن کریم علاوه بر اینکه بر تمام مردم نازل شده، برای پاسخ به تمام نیازهای بشر نیز نازل شده است.اگر قرآن قدرت تاثیر اجتماعی را نداشت تا این اندازه به او هجمه و حمله نمیشد.
سیدمهدی مصطفوی مطرح کرد؛
رونق بخش بینالملل و تنوع محصولات در نمایشگاه سیام قرآن + فیلم
سیدمهدی مصطفوی با ارزیابی سیامین نمایشگاه بینالمللی قرآن تهران گفت: در سالیان قبل به دلایل مختلف در بخش بینالملل نمایشگاه مشارکت ناچیزی را شاهد بودیم، اما امسال این بخش رونق خاصی داشت.
برایی اولین بار نمایشگاه قرآن کریم از سوی ایران در پارلمان پاکستان برگزار می شود
به مناسبت ماه مبارک رمضان، نمایشگاه آثار نفیس و نفیس قرآن کریم به میزبانی مجلس ملی پاکستان و با اهتمام رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران و مرکز تحقیقات فارسی ایران و پاکستان در اسلامآباد برپا میشود.
در نشست بخش بینالملل نمایشگاه قرآن تأکید شد؛
لزوم استفاده از ظرفیت پژوهشگران ایرانی خارج از کشور در حوزه علوم انسانی و قرآنی
کارشناسان در نشست ظرفیتها و کارآمدی مطالعات قرآنی معاصر در غرب، بر لزوم استفاده از ظرفیت پژوهشگران ایرانی خارج از کشور در حوزه علوم انسانی، قرآنی و اسلامی تأکید و تصریح کردند: ما در ایران در برقراری تعامل با جهان کم عمل کردهایم.
لزوم بهرهگیری از مبانی قرآنی برای مقابله با تهاجم شناختی غرب
کارشناسان حاضر در نشست «آیندهپژوهی تأثیر دیپلماسی قرآنی در توسعه روابط فرهنگی بینالمللی» بر لزوم بهرهگیری از آموزههای وحدتآفرین قرآن کریم و همچنین استفاده از زبان قرآن در تعامل با سایر ملل و لزوم آمادگی برای مقابله با جنگ رسانهای شناختی غرب تأکید کردند.
مسئول غرفه بورکینافاسو در نمایشگاه قرآن تأکید کرد:
تعدد زبانهای محلی؛ چالشی برای انتقال مفاهیم قرآنی در بورکینافاسو
پافاندام از قاریان قرآن و مسئول غرفه بورکینافاسو در نمایشگاه قرآن با اشاره به تعدد زبانهای محلی در کشورش گفت: این موضوع به چالشی برای انتقال مفاهیم قرآنی به قرآنآموزان تبدیل شده و معلمان قرآن را با مشکلاتی مواجه کرده است.