«سیره فاطمی و نقش زن در اسلام» در صربستان تبیین شد
به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در صربستان و همزمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)، «سیره فاطمی و نقش زن در اسلام» تبیین شد.
زنان نخبه زیمبابوه از مقام و فضائل حضرت فاطمه زهرا(س) گفتند
زنان نخبه در نشستی که با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در زیمبابوه برگزار شد، به بررسی مقام و فضائل حضرت فاطمه زهرا(س) که مظهر ارزشهای شفقت، استقامت، فداکاری و ایمان است، پرداختند.
جلوهای از هنر و فرهنگ ایرانی در قطر به نمایش گذاشته شد
رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در جشن روز ملی قطر، جلوهای از صنایع دستی، هنر و فرهنگ ایرانی را به نمایش گذاشت.
زمینههای تقویت همکاریهای دانشگاهی میان ایران و عراق بررسی شد
در جریان دیدار مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با رایزن فرهنگی کشورمان در بغداد، ظرفیتهای موجود و زمینههای تقویت همکاریهای علمی ـ دانشگاهی و فرهنگی میان دو کشور بررسی شد.
«حضرت فاطمه(س) الگوی همه زمانهاست»- رایزن فرهنگی کشورمان در بنگلادش
میرمحمدی در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه داکا اظهار داشت: حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی تمام نشدنی و متعلق به همه زمانهاست.
فارسی و پشتو؛ حفاظت به جای رقابت
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کابل در یادداشتی، نوشت: زبان پشتو سرشار از کلمات زیبایی است که از زبان فارسی به آن راه پیدا کرده است، زبان فارسی حافظ زبان پشتوست و نه رقیب آن! این دو زبان برای قرنها کنار یکدیگر زیسته و به یکدیگر کمک کردهاند.
«خواستار تداوم همکاریهای فرهنگی و علمی با ایران هستیم»- رئیس کتابخانه ملی قزاقستان
سرکنسول و وابسته فرهنگی و رئیس خانه فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آلماتی قزاقستان با خانم بخت جمال اسپانوا رئیس و معاونان کتابخانه ملی قزاقستان دیدار و گفتوگو کردند.
«آماده همکاری برای مرمت مسجد کبود ایروان هستیم»- صالحیامیری
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جمهوری اسلامی ایران در بازدید از مسجد کبود ایروان، تأکید کرد: آمادگی داریم در زمینه مرمت این بنای ارزشمند، اقدام جدی و عملی انجام دهیم.
«زبان فارسی در پاکستان به اصالت و هویت ملی گره خورده است»- گفتوگو
زبان فارسی، با تکیه بر حضور و اثرگذاری دیرینه اش در شبه قاره هند، همچنان بهعنوان ابزاری کارآمد در توسعه روابط فرهنگی و اجتماعی میان ایران و پاکستان مطرح است؛ برهمین اساس وابسته فرهنگی ایران در پیشاور بر ضرورت تلاش برای تقویت هرچه بیشتر زبان و ادبیات فارسی با راهکارهایی از جمله تبادل استاد در این کشور دارد.