لزوم گسترش همکاریهای علمی، دانشگاهی و صنعتی بین ایران و اندونزی
در دیدار سفیر و رایزن فرهنگی کشورمان در اندونزی با رئیس دانشگاه حسن الدین بر لزوم گسترش همکاریهای علمی، دانشگاهی و صنعتی بین دو کشور تأکید شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، آزاد، سفیر کشورمان در اندونزی به ظرفیتهای جمهوری اسلامی ایران در بخشهای مختلف اشاره کرد و گفت: انواع واکسن کرونا با توجه به تحریمهای ظالمانه غرب در داخل کشور تولید و بالغ بر سی میلیون نفر از مردم و مسئولین کشور خصوصا مقام معظم رهبری تزریق کردند.
وی افزود: این خودکفایی حاصل تلاش اتکاء به داخل و حمایتهای رهبری معظم از مراکز علمی و دانشگاهی بود.
سفیر کشورمان در اندونزی خواستار تشکیل کارگروهی در معرفی و پیگیری تفاهمنامه با دانشگاه حسن الدین شد.
جمال، رئیس دانشگاه حسن الدین اظهار کرد: ایران در زمینههای مختلف خصوصا حوزههای پزشکی و نانو پیشرفتهای خوبی داشته است. ما خواستار همکاریهای متقابل هستیم.
وی ادامه داد: ما معتقدیم همکاریها فقط در زمینه علمی ـ دانشگاهی خلاصه نمیشود بلکه باید در همه حوزهها خصوصا فرهنگی و صنعتی هم از ظرفیتهای همدیگر استفاده کنیم.
رونق، معاون سفارت هم به ظرفیتهای دو کشور اشاره کرد و افزود: ایران و اندونزی دو کشور مسلمان و دارای اشتراکات فراوان هستند.
محمدرضا ابراهیمی، رایزن فرهنگی کشورمان در اندونزی گفت: جمهوری اسلامی ایران در بسیاری از رشتهها خصوصا نانو و پزشکی رتبه نخستی در منطقه دارد.
وی خواستار ایجاد کرسی زبان و ادبیات فارسی و اتاق ایران در دانشگاه حسن الدین شد.
بنابر این گزارش، دانشگاه حسن الدین یک دانشگاه دولتی در شهر ماکاسار، سولاوسی جنوبی در اندونزی است. این دانشگاه دارای 14 دانشکده متشکل از 10 دانشکده علوم تجربی و 4 دانشکده غیر تجربی است.
انتهای پیام/ص
نظر خود را بنویسید.