logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1402/04/21 - 15:41
  • 571
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

معرفی آشپزی ایرانی به زبان یونانی در پایگاه ایرانشناسی

آشپزی ایرانی در برگیرنده فرهنگ غنی و متنوعی است که طی قرون گذشته و در بستر تاریخ کهن این سرزمین تکوین یافته است.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی  به منظور آشنایی مخاطبان یونانی با غذای سنتی ایرانی، روز سه شنبه 20 تیر ماه 1402 بخش آشپزی ایرانی در پایگاه ایرانشناسی به نشانی www.iranculture.gr که تنها مرجع معرفی جامعه و فرهنگ ایران به زبان یونانی است، راه اندازی شد. در نامه ای که بدین منظور برای بیش از 3000 نفر از مخاطبان پایگاه ایرانشناسی از طریق پست الکترونیک ارسال شده، آمده است: آشپزی ایرانی در برگیرنده فرهنگ غنی و متنوعی است که طی قرون گذشته و در بستر تاریخ کهن این سرزمین تکوین یافته است. یکی از ویژگی‌های بارز آشپزی ایرانی، تنوع بی‌نظیر غذاها است، به گونه ای که اگر وارد یک شهر شوید، مانند این است که به دنیای جدیدی ازطعم‌ها وارد شده‌اید. در آشپزی ایرانی، از ترکیبات متنوع مواد غذایی و ادویه‌های خاص استفاده می شود که به هر غذا طعم و عطر منحصر به فردی می‌بخشد. زعفران، دارچین، زرشک و زیره، ادویه‌های ایرانی هستند که نه تنها به غذاها رنگ و طعمی خاص می بخشند، بلکه خواص درمانی بسیاری دارند. غذاهای محبوب ایرانی همچون پلو، خورش و کباب، هر یک راز و رمز خاص خود را در طعم و عطر دارند. آشپزی ایرانی همچنین انعکاسی از تاریخ و فرهنگ کهن این سرزمین است و هر غذا داستان خاص خود را دارد. همچنین آشپزی ایرانی بر پایه اصولی از جمله تقسیم غذا، مهمان‌نوازی و مشارکت در طبخ با دوستان و خانواده بنا شده است. بنابر این راه اندازی این بخش فرصت منحصر به فردی را برای آشنایی شما همراهان گرامی با تنوع فرهنگی در حوزه آشپزی پدید آورده است. در بخش آشپزی ایرانی این وب سایت، شما با تاریخچه و ویژگی های غذای ایرانی آشنا خواهید شد. همچنین با 33 نوع از غذاهای اصلی و مشهور ایرانی از جمله خورش قرمه سبزی، زرشک پلو با مرغ، آش رشته، ته چین مرغ، کوفته تبریزی، خورش قیمه، خورش فسنجان و ... آشنا می شوید. در این پایگاه، هریک از این غذا ها به صورت جداگانه معرفی شده و توضیحات کاملی در خصوص مواد تشکیل دهنده و نحوه پخت آن بیان شده است. 

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved