logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/03/09 - 01:26
  • 955
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

رئیس دانشکده زبان دانشگاه نومل پیشرفت علمی ایران را ستود

رئیس دانشکده زبان‌ها در دانشگاه نومل اسلام آباد گفت: زمانی که مشاهده می‌کنم که دانشمندان و پژوهشگران ایرانی در حوزه تولید مقالات علمی در جهان به جایگاه ارزشمندی رسیده‌اند در پوست خود نمی‌گنجم و به آن افتخار می‌کنم

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، جمیل اصغر رئیس دانشکده زبان‌ها در دانشگاه نومل اسلام آباد در مراسمی با اشاره به پیشرفت‌های علمی جمهوری اسلامی ایران در جهان اسلام گفت: زمانی که مشاهده می‌کنم که دانشمندان و پژوهشگران ایرانی در حوزه تولید مقالات علمی در جهان به جایگاه ارزشمندی رسیده‌اند در پوست خود نمی‌گنجم و به آن افتخار می‌کنم. 
 
وی این سخنان را در مراسم تقدیر از محمد سفیر رئیس سابق گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه نومل در قبال خدمات ارزشمند ایشان به زبان و ادبیات فارسی بیان کرد. 
 
این مراسم که در اتاق ایران شناسی واقع در دانشگاه نومل اسلام اباد برگزار شد احسان خزائی رایزن فرهنگی ایران در اسلام آباد، فرامرز رحمان زاد مسئول خانه فرهنگ کشورمان در راولپندی و همچنین استادان و دست اندرکاران گروه زبان و ادبیات فارسی حضور داشتند. 
 
جمیل اصغر در ادامه سخنان خود با بیان اینکه همیشه ایران را خانه دوم خود می‌داند گفت: دو کشور ایران و پاکستان بیشترین اشتراکات در حوزه‌های مختلف را دارا می‌باشند به نحوی که علامه اقبال زبان فارسی را برای بیان شعر انتخاب کرد.
 
وی در ادامه به مقام استاد و معلم پرداخت و گفت: استادان و شخصیت‌های علمی واقعی با صرف نظر و نادیده گرفتن فواید مادی ذخیره علمی‌شان، زندگی خود را به ابعاد معنوی آن اختصاص داده سعی می‌کند برای همه گیر کردن دانش و علم گام‌های بلند بردارند. 
 
رئیس دانشکده زبان‌ها در دانشگاه نومل از زحمات پنج ساله محمد سفیر در جهت ارتقاء جایگاه زبان فارسی در دانشگاه نومل تجلیل کرد و گفت: فارسی زبان اقبال لاهوری و زبان مولانا است بنابراین این زبان جایگاه والایی در مراکز علمی و دانشگاهی پاکستان دارد. 
 
احسان خزائی رایزن فرهنگی ایران در اسلام آباد نیز در سخنانی به تلاش‌های محمد سفیر در توسعه ارتباطات دانشگاه نومل با دانشگاه‌های ایران اشاره کرد و گفت: در زمان مدیریت ایشان علیرغم مشکلات شیوع کرونا شاهد رشد خوبی در حوزه زبان و ادبیات فارسی در این دانشگاه بوده‌ایم. 
 
فرامز رحمان زاد نیز با تقدیر از زحمات گرانقدر سفیر در ارتقاء سطح آموزشی و علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه نومل در میان دیگر دانشگاه‌های پاکستان اظهار امیدواری کرد که همکاری‌های گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه نومل با خانه فرهنگ و رایزنی فرهنگی ایران در راولپندی و اسلام آباد نسبت به گذشته بیشتر توسعه یابد. وی آمادگی خود را برای توسعه همکاری‌ها با دانشگاه نومل اعلام کرد. 
 
محمد سفیر نیز در این نشست به اهمیت زبان و ادبیات فارسی در پاکستان پرداخت و گفت: در پنج سال گذشته که ریاست گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه نومل را بر عهده داشته سعی کرده است با رفع کمبودها و برگزاری کنفرانس‌های مختلف بین‌المللی در جهت اعتلای زبان و ادبیات فارسی در پاکستان گام بردارد. 
 
وی همکاری با خانه فرهنگ و رایزنی فرهنگی را سنگ بنای ترویج زبان فارسی در دو شهر اسلام آباد و راولپندی عنوان کرد و گفت: دانشگاه نومل همکاری و تعاملات خوبی با این دو نهاد فرهنگی ایرانی دارد. 
 
امبر یاسمین رئیس جدید گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه نومل نیز به برنامه‌های آینده خود پرداخت و گفت: با طرح‌های ابتکاری سعی می‌کند مسیر توسعه و رشد زبان و ادبیات فارسی را در دانشگاه نومل با راه اندازی نشست‌های مختلف علمی و فرهنگی و ارتقاء سطح آموزشی ادامه دهد.

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved