logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1400/12/23 - 15:12
  • 659
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به همت رایزنی فرهنگی کشورمان؛

هشتمین دوره جایزه ادبی سعدی در دهلی‌نو برگزار شد

هشتمین دوره جایزه ادبی سعدی با هدف پاسداشت خدمات و تلاش‌های اساتید و پژوهشگران هندی فعال در ترویج زبان فارسی به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دهلی‌نو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دهلی‌نو و در پاسداشت خدمات و تلاش‌های اساتید و پژوهشگران هندی فعال در ترویج زبان فارسی، هشتمین دوره جایزه ادبی سعدی با حضور چگنی، سفیر و محمدعلی ربانی، رایزن فرهنگی ایران در دهلی‌نو، فاروق از شخصیت‌های اسلامی هند، خانم آذرمیدخت صفوی، از پیشکسوتان اساتید زبان فارسی در هند، کهدویی، استاد دانشگاه یزد و شخصیت‌های فرهنگی و اساتید زبان فارسی از دانشگاه‌های هند در محل رایزنی فرهنگی کشورمان برگزار شد.

ربانی، رایزن فرهنگی کشورمان در دهلی‌نو در سخنانی، به تشریح اهداف اعطاء جایزه سعدی از سوی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران طی پانزده سال گذشته پرداخت و گفت: نخستین دوره این جشنواره به مناسبت پنجاهمین سالگرد روابط فرهنگی نوین ایران و هند در مراسم جشن زرین این رویداد بزرگ 22 دی 1385 برگزار شد.

وی هدف از اهدای این جایزه را  پاسداشت و قدرشناسی از خدمات کسانی دانست که توش و توان علمی و شوق و شیفتگی خود را صرف گسترش زبان و ادب فارسی در هند کرده‌اند.

ربانی هدف دیگر این جشنواره فرهنگی و علمی را تشویق نسل جوان هند به فراگیری این زبان کلاسیک‌شان و تلاش در آموختن فرهنگ و ادب فارسی به عنوان یک میراث مشترک و  ماندگار ایرانی ـ هندی از گذشته درخشان دو ملت برشمرد.

رایزن فرهنگی کشورمان افزود: پس از برگزاری هفت دوره جایزه سعدی از سوی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دهلی‌نو، این‌ جایزه امسال نیز با گرایشی نو به چهار گروه استادان پیشکسوت، استادان فعال، دپارتمان‌های فعال دانشگاه‌ها و بهترین پایان نامه‌های دکتری اعطاء شد.

وی ضمن قدردانی از کوشش کمیته علمی در ارزیابی و بررسی علمی آثار ارسالی به دبیرخانه جایزه سعدی خاطرنشان کرد: در این دوره بر آن بودیم که با هدف رشد و تقویت انگیزه‌ی جوانان و فعالان در عرصه گسترش زبان فارسی، کارنامه علمی این نوقامان را نیز مورد توجه ویژه قرار دهیم و علاوه بر جوایز نقدی از انتشار بهترین آثار نفرات برگزیده نیز حمایت شود.

شکراللهی، دبیر کمیته علمی این دور از جایزه سعدی به تشریح نحوه بررسی آثار ارسالی بر اساس شاخص‌های تعیین شده پرداخت.

انتهای پیام/ص

. .

. .

تصاویر

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved