رئیس دانشکده شرق شناسی دانشگاه الفارابی:
علاقهمندیم در زمینههای علمی ـ آموزشی با ایران همکاری کنیم
خانم ناتالیا ام تأکید کرد: علاقهمندیم در زمینههای علمی ـ آموزشی با ایران همکارهای فعال و مؤثر داشته باشیم.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، محسن فغانی، سرکنسولگری به همراه مجید آلیگر، سرپرست وابستگی فرهنگی ایران در آلماتی قزاقستان با هدف بررسی زمینههای توسعه همکارهای علمی ـ دانشگاهی و گسترش زبان فارسی با خانم ناتالیا ام، رئیس جدید دانشکده شرق شناسی دانشگاه الفارابی دیدار و گفتوگو کردند.
در این دیدار، خانم آیمان، رئیس گروه زبان فارسی، خانم غالیا قامباربکوا، خانم آرمان بورانبایوا و باتیرخان بولاتبیک، از اساتید زبان فارسی این دانشکده نیز حضور داشتند.
فغانی در سخنانی، با اشاره به زمینههای همکاری دانشگاهی بین دو کشور گفت: دانشگاه گیلان در زمینه تبادل استاد و دانشجو و همچنین، اعطای فرصتهای مطالعاتی آماده همکاری با دانشگاه الفارابی است.
وی افزود: وزارت علوم جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد به منظور دانش افزایی و انجام پروژههای مشترک، یک استاد زبان و ادبیات فارسی را به قزاقستان اعزام کند.
آلیگر هم در سخنانی، با اشاره به حسن همسایگی و تاریخ مشترک دو ملت ایران و قزاقستان اظهار امیدواری کرد با تلاشهای مضاعف و همکاریهای دوجانبه، روابط دانشگاهی توسعه یابد.
نماینده فرهنگی کشورمان در آلماتی گفت: انتظار میرود مسئولین دانشگاه الفارابی در راستای جذب و پذیرش دانشجو در رشته زبان و ادبیات فارسی که زبان تمدنی قوم قزاق نیز محسوب میشود، نگاه ویژهای داشته باشند.
وی تصریح کرد: وابستگی فرهنگی ایران در آلماتی نیز در حد توان از رشته زبان فارسی در این دانشگاه پشتیبانی خواهد کرد. این نمایندگی قصد دارد به منظور دانش افزایی دانشجویان و سایر علاقهمندان، کلاسهای آزاد زبان فارسی در این دانشکده برگزار کند.
خانم ناتالیا ام، رئیس دانشکده شرق شناسی دانشگاه الفارابی نیز در این دیدار، خواستار حمایت از دانشجویان زبان فارسی، اعزام اساتید و دانشجویان زبان فارسی دانشگاه الفارابی برای شرکت در دورههای دانش افزایی به ایران شد.
وی ادامه داد: علاقهمندیم در زمینههای علمی ـ آموزشی با ایران همکارهای فعال و مؤثر داشته باشیم و آمادگی داریم با یکی از دانشگاههای مطرح ایران تفاهمنامه همکاری امضا کنیم.
خانم ناتالیا ام افزود: امیدواریم با هم افزایی روزافزون بتوانیم زبان فارسی را آنچنان که شایسته است در دانشگاههای قزاقستان فراگیر کنیم.
انتهای پیام/
نظر خود را بنویسید.