logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/06/06 - 08:22
  • 1031
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بررسی راه‌های همکاری‌ علمی دانشگاه‌های لاهور و علوم پزشکی تهران

در نشست برخط مسئولان دانشگاه لاهور و دانشگاه علوم پزشکی تهران، راه‌های همکاری‌ علمی ـ دانشگاهی بین دو مرکز مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نشست برخط مسئولان دانشگاه لاهور و دانشگاه علوم پزشکی تهران به میزبانی خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور پاکستان برگزار شد.

حسین آیتی، معاون امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در سخنانی، مطرح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران از بین 51 دانشگاه علوم پزشکی ایران قدیمی ترین و معتبرترین دانشگاه ایران است و زیر نظر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی فعالیت می‌کند.

وی اظهار داشت: ایران از قدیم در عرصه درمانی جایگاه ممتازی دارد و رازی و ابن سینا از دانشمندان سرشناس ایرانی هستند و کتاب ابن سینا تحت عنوان «قانون در طب» استانداردهای پزشکی را در اروپای قرون وسطی و جهان اسلام تعیین کرد و تا قرن هجدهم در اروپا به عنوان یک کتاب درسی استاندارد پزشکی مورد استفاده قرار گرفت.

آیتی افزود: این دانشگاه دارای شعبه بین المللی در جزیره کیش و دانشکده بین المللی آموزش زبان‌های خارجی است. همچنین، دارای دفتر در سلیمانیه است و اخیرا هم یک شعبه بین‌المللی در کربلا عراق تأسیس کرده است.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی تهران با موسسه‌های تحقیقاتی اقصی نقاط جهان همکاری داشته و نشریه‌های تحقیقاتی مشترک به چاپ می‌رساند و در این زمینه با همکاری 52 موسسه تحقیقاتی طی 5 سال گذشته 226 نشریه به چاپ رسانده که از بین آنان 38 نشریه با همکاری دانشگاه لاهور بوده است.

در ادامه، محمد اشرف، رئیس دانشگاه لاهور در سخنانی، با تشریح فعالیت‌های این دانشگاه گفت: دانشگاه لاهور از لحاظ ظرفیت دانشجویان، تعداد دانشکده‌ها و زیربنا از بزرگترین دانشگاه‌های پاکستان در بخش خصوصی است.

وی افزود: این دانشگاه دارای 11 دانشکده از جمله دانشکده بهداشت و علوم وابسته، دانشکده مهندسی و فناوری، دانشکده فناوری اطلاعات و دانشکده داروشناسی و دندانپزشکی است. دانشگاه در مجموع 11 هزار دانشجو در 42 بخش دارد و بیش از 200 دوره لیسانس و فوق لیسانس برگزار می‌کند.

در پایان این نشست، جعفر روناس، وابسته فرهنگی کشورمان در لاهور دیدار برخط مسئولین دو دانشگاه را بسیار مثبت دانست و ابراز امیدواری کرد که این دیدار باعث گسترش همکاری‌ها بین دو دانشگاه و توسعه ارتباطات بین دو کشور شود.

ارائه بورسیه دو جانبه، تبادل اساتید و دانشجو، برگزاری سمینار و کنفرانس به صورت مشترک، برنامه‌های پژوهشی و چاپ نشریه‌های تحقیقاتی به صورت مشترک، آغاز کلاس‌های مشترک در فضای مجازی و استفاده از اساتید یکدیگر در فضای مجازی، برگزاری دوره‌های تابستانی مشترک، تبادل فناوری و بازاریابی تجهیزات پزشکی پیشرفته ساخت دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاکستان و تجاری سازی داروهای ساخت دانشگاه علوم پزشکی تهران در بازار پاکستان، تبادل هیأت‌های دانشگاهی و شرکت رئیس دانشکده داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در کنفرانس بین‌المللی آموزش حرفه‌های بهداشت در لاهور، از جمله توافقات طرفین بود.

انتهای پیام/ص

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved