در دیدار با رئیس کمیسیون آموزش عالی پنجاب مطرح شد؛
ایجاد کنسورسیوم علمی منطقهای با محوریت ایران و پاکستان
جعفر روناس پیشنهاد ایجاد کنسورسیوم علمی مشتمل بر دانشگاههای کشورهای منطقه با محوریت ایران و پاکستان را مطرح کرد که بسیار مورد استقبال قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی جعفر روناس، وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور با شاهد منیر، رئیس کمیسیون آموزش عالی پنجاب دیدار کرد و بر گسترش روابط فرهنگی و علمی دو کشور ایران و پاکستان تاکید شد.
برگزاری همایش بینالمللی در پاکستان با حضور شخصیت های برجسته علمی از دانشگاه های کشورهای منطقه از جمله ایران، تاجیکستان و ترکیه و ایجاد کنسورسیوم مشتمل بر دانشگاهها از موضوعات مورد بحث در این دیدار بود.
وابسته فرهنگی کشورمان با اشاره به تفاهم نامههای موجود بین دانشگاههای مختلف ایران و پاکستان اظهار داشت: علیرغم تفاهم نامهها و ارتباطات بین دانشگاه، برگزاری همایش مشترک بسیار محدود بوده است و اگر ارگان های رسمی مثل کمیسیون آموزش عالی پنجاب و وزارت علوم ایران به صورت مشترک تلاش کنند، قطعا نتایج بسیار بهتری به دست میآید.
روناس پیشنهاد ایجاد کنسورسیوم علمی مشتمل بر دانشگاه های کشورهای منطقه با محوریت ایران و پاکستان را مطرح کرد که بسیار مورد استقبال قرار گرفت.
رئیس کمیسیون آموزش عالی پنجاب از روناس خواست تا یک طرح کتبی در خصوص موضوع همایش در این خصوص شامل کشورها و دانشگاههای شرکت کننده، تعداد روزها و بودجه مورد نیاز ارائه دهند.
رئیس کمیسیون آموزش عالی این پیشنهاد را پس از بررسی برای تایید نهایی به استاندار ایالت پنجاب ارسال میکند.
شاهد منیر در ادامه سخنانش ضمن استقبال از این پیشنهاد گفت: گروههای علمی تحت عنوان رشته های تحصیلی مختلف تشکیل شوند و اساتید و مسئولین آن رشته تحصیلی از دانشگاه های منطقه اعضای گروه باشند. هر گروه تحصیلی یک رئیس گروه انتخاب می کند که زیر نظر کمیسیون آموزش عالی پنجاب فعالیت کنند.
روناس با تقدیر از علاقمندی منیر در جهت گسترش فعالیتهای علمی در منطقه اظهار داشت: ارتباط علمی و فرهنگی بین دو کشور در واقع ظرفیتهای جدیدی برای همکاری ایجاد میکند و حتی باعث سرمایه گذاری و بهبود وضعیت اقتصادی نیز میشود.
وی وضعیت منابع ضعیف آموزشی رشته زبان و ادبیات فارسی را در مقاطع مختلف تحصیلی در دانشگاههای پاکستان را تشریح و درخواست بازنگری در کتب و متون درسی این متون و منابع را مطرح کرد و گفت: برای این مهم امکان برقراری ارتباط با وزارت علوم تحقیقات و دانشگاههای ایران فراهم است.
انتهای پیام/
نظر خود را بنویسید.