• 1403/11/27 - 08:30
  • 247
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ایران و اندونزی برای تولید فیلم مشترک توافق کردند

محمدرضا ابراهیمی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی ضمن حضور در وزارتخانه فرهنگ اندونزی با متولیان بخش فیلم و سینما دیدار و گفت‌وگو کرد.

کی‌بادا سیف الله مدیرکل بخش فیلم و موسیقی و هنر وزات فرهنگ به معرفی اجمالی این وزارتخانه و همکارانش در بخش‌های مختلف پرداخت و گفت: ایران و اندونزی دو کشور صاحب فرهنگ و تمدن، دارای اشتراکات دینی و فرهنگی بوده و این اشترکات در حوزه‌های مختلف دیده می‌شود.

وی افزود: مهم‌ترین عنصری که برای ما جذاب و قابلیت‌های همکاری را بیشتر می‌کند، یافتن نقاط مشترک میان دو کشور است.

سیف الله، صنعت فیلم سازی در ایران را ممتاز و منحصر به فرد خواند و اظهار داشت: بسیاری از فیلم‌های ایرانی با حضور در جشنواره‌‌های بین‌المللی مقام‌های برتر را تصاحب کرده و در کنار این جشنواره‌‌ها، چهره‌های مهمی از سینماگران ایرانی به جهانیان معرفی می‌شود.

مدیرکل بخش فیلم، موسیقی و هنر وزارت فرهنگ اندونزی با توجه به ظرفیت‌های میان دو کشور، خواستار همکاری‌های سینمایی و موسیقی شد.

هفته فیلم ایران به زودی در جاکارتا برگزار می‌شود

ابراهیمی رایزن فرهنگی کشورمان نیز در این دیدار، با اشاره به روابط دیرینه میان دو کشور ایران و اندونزی خصوصا در زمینه‌های فرهنگی گفت: امسال هفتاد و پنجمین سالگرد روابط دیپلماتیک میان دو کشور ایران و اندونزی است و سینما برای معرفی دو ملت و فرهنگ‌ها مهمترین و بهترین عرصه است.

وی ابراز کرد: ما از طرح‌های سینمایی و موسقیایی برای تولید مشترک میان اندونزی و ایران و هر نوع همکاری مشترک استقبال می‌کنیم.

ابراهیمی تأکید کرد که تولید فیلم مشترک برای ما ارزشمند است، چرا ه سینمای ما را به بازارهای جهانی متصل می‌کند و امکان گسترش توسعه بازار صنایع فرهنگی را به طرف‌های مقابل هم می‌دهد.

رایزن فرهنگی کشورمان خاطر نشان کرد: در هر دو کشور، مضامین تاریخی، فرهنگی سرشار از داستان‌‌های زیبا برای تولید فیلم سینمایی و انیمیشن مشترک وجود دارد و ما از ظرفیت‌های مشترک سرمایه‌ گذاری استقبال می‌کنیم.

در ادامه، طرفین بر حوزه تولید فیلم مشترک و هفته فیلم، انیمیشن و موسیقی میان دو کشور تأکید کردند و قرار است به زودی هفته فیلم ایران با حضور اهالی فرهنگ و سینما از کشورمان در جاکارتا و برخی از شهرهای اندونزی برپا شود.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.