انتشار مقاله در اردو نیوز و هندوستان تایمز توسط خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران
همزمان با خجسته سالروز ولادت با سعادت یگانه دخت پیامبر اسلام و روز زن در ایران صیادی مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران با انتشار مقاله ای در دو روزنامه پرتیراژ مومبای اردو نیوز و هندوستان تایمز ضمن تبریک و تهنیت به مناسبت ولادت خجسته یگانه دخت پیامبر اسلام، ازمقام والای زن تجلیل کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ایشان در ابتدای مقاله خود آوردند: از شخصیت فاطمه (س) سخن گفتن بسیار دشوار است. فاطمه یک زن بود، آن چنان که اسلام می خواهد که زن باشد، تصویر سیمای او را پیامبر خود ترسیم کرده بود و او را در کوره های سختی و فقر و مبارزه و آموزش های عمیق و شگفت انسانی خویش پرورده و ناب ساخته بود، فاطمه در همه ابعاد گوناگون نمونه بود او مظهر یک دختر در برابر پدرش، مظهر یک همسر در برابر شوهرش، مظهر یک مادر در برابر فرزندانش و مظهر یک زن مبارز و مسئول در برابر سرنوشت جامعه اش بود. اسلام به معنای واقعی زن را گرامی داشته از یک سو روی نقش مادر و حضور زن در درون خانواده تاکید می کند و از سوی دیگر مانعی برای حضور در فعالیت های اجتماعی ایجاد نمی کند، اسلام خواهان این است که زن هم مادر و هم همسر خوبی باشد و هم در فعالیت های اجتماعی شرکت کند و حضرت فاطمه (س) مظهر چنین زنی است، او 8 سال قبل از هجرت پیامبر در چنین روزی بدنیا آمد ، شب ولادت فاطمه (س) آسمان مکه آذین بند قدوم دختر خورشید و کعبه و زمزم و صفا سرود خوان آمدن کوثر جاری رسول خدا شد، چرا که فاطمه کوثری بود که خدا به او اعطا کرده بود، فاطمه رایحه شجره طوباست که پدر بزرگوارش در شب معراج از آن تناول کرده و فاطمه انسیه آسمانی است که با مادرش خدیجه قبل از تولد انیس بوده است.
ایشان در ادامه مقاله افزودند: تمام ابعادی که برای مفهوم زن بودن متصور است و برای یک انسان قابل تصور می باشد در فاطمه زهرا (س) جلوه کرده او یک زن معمولی نبود، او موجودی ملکوتی که در عالم به صورت انسان ظاهر شد و برای همه بانوان عالم نمونه ای شد که همچون ماه درخشان بر آسمان هستی پرتو می افکند. او یک زن معمولی نبود ، یک زن روحانی ، یک زن ملکوتی و یک انسان به تمام معنا انسان و تمام نسخه انسانیت وتمام حقیقت زن و تمام حقیقت انسان بود. یکی از نویسندگان مسیحی می گوید اگر در آیین مسیحیت صورت مریم عذرا مورد تقدیس قرار گیرد در اسلام باید صورت فاطمه بتول به پاکی ستوده شود . در هر دیانتی چهره ای از زن کامل و ارزنده وجود دارد که منتقدان به آن دیانت در مقابل او تعظیم می کنند و او را همسان آیتی از خدا در بین آفرینندگانش از زن و مرد می ستایند. در بین مسیحیان سیمای حضرت مریم و در اسلام وجود نورانی و پر برکت زهرا مقدس است.
صیادی در پایان مقاله ضمن تبریک و تجلیل از مقام زن آوردند: خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی میلاد باسعادت فاطمه زهرا (س) که مصادف با تولد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و روز زن و مادر در ایران است را به همه مردم و مسلمانان جهان تبریک و تهنیت عرض می نماید.
نظر خود را بنویسید.