• 1403/12/26 - 13:59
  • 184
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

میزبانی مسجد استقلال اندونزی از محفلی‌ها

حامد شاکرنژاد و احمد ابوالقاسمی از داوران و کارشناسان برنامه «محفل»، امشب میهمان محفل انس با قرآن کریم در مسجد استقلال می‌شوند.

در ادامه حضور قاریان بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی، به منظور توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی محفل انس با قرآن کریم در روز یکشنبه ۲۶ اسفندماه ساعت 19 به وقت اندونزی در مسجد استقلال این کشور برگزار خواهد شد.

این برنامه قرآنی به میزبانی نصرالدین عمر، وزیر دین اندونزی و امام بزرگ مسجد استقلال صورت می‌گیرد و فرصتی منحصر به فرد برای شنیدن تلاوت‌های زیبای قرآن فراهم خواهد آورد.

در این مراسم، علاوه بر حضور قاریان برجسته جمهوری اسلامی ایران، قاریان ممتاز کشور اندونزی نیز دعوت شده‌اند. از جمله مهمانان ویژه می‌توان به دروین حسیبویان، مقام اول مسابقات قاریان قرآن در ایران در سال 2011 و محمد ریزقان و همچنین، خانم موتیا ویادا حافظ وزیر ارتباطات و دیجیتال اشاره کرد.

محفل بزرگ قرآنی اندونزی با حضور عوامل برنامه «محفل» و به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی، با حمایت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و همراهی سازمان صدا و سیما از 24 تا 28 اسفندماه جاری در چهار شهر بزرگ اندونزی برگزار می‌شود.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.