بررسی «نقش زنان در دوران معاصر در پرتوی زندگی حضرت فاطمه(س)» در راولپندی
موضوع «نقش زنان در دوران معاصر در پرتوی زندگی حضرت فاطمه(س)» با حضور اندیشمندان و استادان دانشگاه در راولپندی پاکستان مورد بررسی قرار گرفت.
نماینده مجلس وحدت مسلمین پاکستان:
حفظ حجاب اسلامی مهمترین پیام حضرت زهرا(س) به خواهران مسلمان است
خانم «قندیل زهرا» حفظ حجاب اسلامی را مهمترین پیام حضرت زهرا(س) به خواهران مسلمان دانست و تأکید کرد: باید سیره آن بانوی بزرگ اسلام را عملا برای خود الگو قرار دهیم و برای دیگران نیز بیان کنیم.
تولید محتوای مجازی محفل جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و تجلیل از مقام زن ویژه فارسی زبانان خارج از کشور
به همت اداره کل بینالمللی تبلیغ، محتوای مجازی محفل جشن ولادت صدیقه کبری(سلام الله علیها) و تجلیل از مقام شامخ زن تولید و منتشر شد.
معرفی ناشر برتر ایتالیایی در حوزه علوم اسلامی و معارف اهل البیت(ع)
انتشارات عرفان ایتالیا توسط هیأت داوران سیزدهمین دوره جشنواره بینالمللی کتاب سال رضوی به عنوان ناشر برتر در حوزه علوم اسلامی و معارف اهل البیت(ع) برگزیده و معرفی شد.
معاف در گفتگوی مجازی با رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سراسر جهان؛
قرآن مهمترین ظرفیت کارهای بین المللی جمهوری اسلامی است
نشست مجازی معاون قرآن و عترت به صورت مجازی و از طریق وبینار با رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران از سراسر جهان با موضوع تبادل نظر در مورد بخش بین الملل سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم تهران صبح روز دوشنبه ۱۲ دی ماه ۱۴۰۱ در سالن جلسات معاونت قرآن و عترت برگزار شد.
سیوهفتمین کلیپ «پنچشنبهها زندگی خود را قرآنی کنیم» در نیجریه منتشر شد
سیوهفتمین کلیپ «پنچشنبهها زندگی خود را قرآنی کنیم» با تفسیر آیه 20تا 22سوره روم به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در نیجریه منتشر شد.
برگزاری دورههای آموزش قرآن کریم در گرجستان
دورههای آموزش قرآن کریم با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تفلیس در حال برگزاری است.
مراسم سوگواری و عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) در بیشکک
به میزبانی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در قرقیزستان، مراسم سوگواری و عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) به مدت دو شب در بیشکک برگزار شد.
مدرس حوزہ علمیه پاکستان مطرح کرد؛
لزوم تمرکز بر ابعاد سه گانه زندگی حضرت زهرا(س) در تبلیغ جهانی سیره فاطمی
حجتالاسلام سید شجاع حسینی، مدرس حوزه علمیه در پاکستان اظهار کرد: زندگی حضرت زهرا(س) سه بعد فردی، خانوادگی و اجتماعی دارد و آن حضرت را باید برای زنان عالم در این سه بعد معرفی کنیم.