• 1402/03/09 - 16:27
  • 94
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به همت خانه فرهنگ ایران در لاهور انجام شد؛

رونمایی از کتب «مسند وِلا»، «فرهنگ معصومین(ع)» و «بهشت حضرت فاطمه زهرا(س)»

مراسم جشن میلاد امام رضا علیه السلام با برپایی محفل شعر رضوی توسط شاعران برگزیده پاکستان و با حضور خادمان رضوی و علاقه‌مندان به اهل بیت(ع) و نمایشگاه هنرهای رضوی در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مراسم جشن میلاد باسعادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) شامگاه روز سه‌شنبه ۹ خرداد ماه با حضور میهمانان ویژه از جمله طلعت نصیر پاشا؛ رئیس دانشگاه آموزش و پرورش، جواز جعفری شاعر و نویسنده ممتاز پاکستان و علی ظهیر منهاس و سه تن از خادمان حرم آن حضرت در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران برگزار و سبک زندگی و شخصیت والای امام رضا(ع) تشریح شد.

جعفر روناس، وابسته فرهنگی کشورمان در لاهور ضمن تشکر از میهمانان و شاعران گرانقدر میلاد پیشوای هشتم شیعیان(ع) را به همه تبریک گفت و به زندگی و فعالیت و دوران امامت پر برکت امام هشتم شیعیان پرداخت و بر ضرورت ترویج فرهنگ رضوی تاکید کرد.

وی افزود: امروز ما گردهم آمده‌ایم تا ضمن عرض ارادت به به ساحت مقدس آن حضرت، مراتب قدردانی از نویسندگان فرهیخه رضوی را به جای آورده و آرزو می کنیم، قلم نویسندگان و شعرای راستین و حقیقت گو، بر دفتر پاک خداوند سبحان برای هدایت انسان ها روان و مانا باشد.

روناس عنوان کرد: حضرت امام رضا(ع) به عنوان "عالم آل محمد" مشهور است و امام بر علوم همه ادیان احاطه داشت و با همه کسانی که در مقابل دین اسلام قرار قرار گرفته بودند به مباحثه می پرداخت و با استدلال آنها را وادار به تسلیم می‌کرد.

طلعت نصیر پاشا، رئیس دانشگاه آموزش و پرورش خجسته میلاد حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) را به حضار گرامی و تمامی مسلمانان تبریک و تهنیت گفت و از فعالیت‌های فرهنگی و هنری خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور قدردانی کرد.

وی افزود: دانشگاه آموزش و پرورش با پشتیبانی خانه فرهنگ ایران موفق به امضای تفاهم‌نامه با دانشگاه المصطفی العالمیه شد و در نتیجه آن اخیرا یک دانشجوی ایرانی پذیرفته است و امیدواریم این روند افزایش یافته و تبادل دانشجو و اساتید بین دو کشور ایران و پاکستان افزایش یابد، زیرا مبادلات علمی و فرهنگی در توسعه روابط دو کشور بسیار تاثیرگذار است.

مظفر اقبال از خادمین حرم امام رضا(ع) ضمن تبریک میلاد ثامن الحجج امام رضا(ع) به حضار مراسم گفت: حمایت از کتب علمی و فرهنگی و تجلیل از نویسندگان نشان دهنده اهمیت ارتقای سطح دانش و فرهنگ عمومی و اعتلای فرهنگ مکتوب در نظر خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور است.

طاهر ناصر، شاعر نامدار پاکستانی و از خادمین سابق حرم امام رضا (ع) بابت رونمایی کتاب او و برگزاری برنامه‌ای باشکوه به مناسبت ولادت هشتمین خورشید امامت و ولایت (ع) از مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران تشکر و قدردانی کرد.

در ادامه مراسم شاعران صاحب نامی از پاکستان چون عرفان صادق، عظمی زرین نازیه، خانم سیده ام فروه زیدی، سید فراست بخاری، خانم شبنم مرزا، شاهین اشرف علی، آقا شاکر قزلباش، رضا عباس رضا، جمیل ترابی، باقر زیدی و احسان علی حیدر، عصمت و طهارت عشق و علاقه خاص به امام رضا (ع) را به زبان اشعار سروده خودشان ابراز کردند.

 در حاشیه جشن میلاد امام رافت و کرامت علی بن موسی الرضا (ع)، نمایشگاه آثار هنری رضوی به منظور ترویج و گسترش فرهنگ رضوی برگزار شد و مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.

در پایان مراسم، تابلوهای خوشنویسی به رسم یادبود به شعرای شهیر پاکستانی و یک نسخه از کتاب‌های رونمایی شده به شخصیت‌های شرکت کننده اهدا شد

انتهای پیام

 

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.