• 1403/12/25 - 14:32
  • 57
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تأکید سفیر ایران بر گسترش همکاری‌های قرآنی با اندونزی

سفیر ایران در اندونزی از آمادگی کشورمان برای تقویت همکاری دوجانبه در زمینه برنامه‌های قرآنی خبر داد و افزود: سفارت ایران از تولیدکنندگان برنامه‌های قرآنی و یا اشخاص مرتبطی که مایل به همکاری در این زمینه با ایران هستند استقبال می‌کند.

به نقل از ایکنا؛ محمد بروجردی، سفیر جمهوری اسلامی ایران با اشاره به روابط دیپلماتیک ۷۵ ساله بین دو کشور اعلام کرد: ایران قصد دارد برای تولید برنامه‌های قرآنی با اندونزی همکاری کند.

وی که روز جمعه پس از محفل قرآنی در مسجد جامع الازهر جاکارتا، که با حضور دو قاری ایرانی به همراه عوامل برنامه تلویزیونی محفل برگزار شد سخن می‌گفت افزود: ما برای تولید برنامه‌های قرآن، تولید فیلم مشترک در زمینه قرآن، انجام همکاری‌های هنری از جمله تولید انیمیشن‌های قرآنی آماده همکاری هستیم.

بروجردی در ادامه گفت: همکاری در زمینه قرآن بخشی است که می‌توان در بین همکاری‌های بالقوه دو کشور مطرح کرد زیرا ایران و اندونزی کشورهایی هستند که هر دو ارزش‌های قرآن را زیربنای زندگی قرار داده‌اند.

وی گفت: حضور قاریان و نمایندگان برنامه تلویزیونی محفل نشان‌دهنده تمایل ما به گسترش همکاری در زمینه قرآن با اندونزی است. بروجردی ادامه داد: سفارت ایران از تولیدکنندگان برنامه‌های قرآنی و یا اشخاص مرتبطی که مایل به همکاری در این زمینه با ایران هستند استقبال می‌کند.

بروجردی افزود: در صورت وجود برنامه‌ای با موضوع قرآن آمادگی تهیه‌ آن برای تلویزیون را داریم. کنسول فرهنگی سفارت ما آماده است تا امکان این همکاری را به اطلاع مردم برساند.

احمد ابوالقاسمی، قاری بین‌المللی کشورمان که در محفل تلاوت قرآن در مسجد الازهر اندونزی شرکت داشت گفت: اندونزی کشوری بسیار معروف در زمینه قرآن است. علاوه بر این، قرائت قرآن در این کشور مورد توجه زیادی قرار می‌گیرد بنابراین، اندونزی را کشوری بسیار مناسب برای همکاری در زمینه قرآن می‌دانم.

وی افزود: این همه قاری، استاد، نوجوان عاشق قرآن، این همه حافظ، محافل قرآنی مختلف که در زمینه تلاوت قرآن کار می‌کنند و عشق و علاقه جامعه اندونزی به قرآن کریم می‌تواند زمینه‌ساز همکاری‌های دو جانبه باشد؛ اینها همه نیازهای اساسی برنامه‌ای مانند محفل است.

محفل قرآنی دو قاری ایرانی در اندونزی با همکاری سفارت ایران در جاکارتا و نهادهای مختلف در اندونزی برگزار شد. هدف از این فعالیت تقویت روابط معنوی و فرهنگی بین مردم دو کشور است. 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.