در لاهور؛
استاندارد دوگانه غربی و بینالمللی در قبال فلسطین بررسی شد
سمینار «استاندارد دوگانه کشورهای غربی و سازمانهای بینالمللی در قبال مردم مظلوم فلسطین و رژیم موقت صهیونیستی» به همت خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سمینار «استاندارد دوگانه کشورهای غربی و سازمانهای بینالمللی در قبال مردم مظلوم فلسطین و رژیم موقت صهیونیستی» با حضور چهرههای مطرح علمی و مذهبی پاکستان برگزار شد و علامه محمدحسین اکبر، رئیس حوزه منهاج الحسین(ع)، علامه افضل حیدری، معاون حوزه جامعه المنتظر، پیر طارق شریف زاده؛ رئیس شبکه تلویزیونی سیرت، علامه محمد حسین گولروی نماینده آستانه گولره شریف، سید علیرضا نقوی رکن مجلس نظارت سازمان امامیه، سلطان محمود؛ رئیس حزب تحریک عوامی پاکستان در لاهور، توقیر عباس نماینده جامعه عروه الوثقی، پرویز اکبر ساقی؛ رئیس تحریک وحدت اسلامی پاکستان و دیگر علما و شخصیتهای بنام پاکستانی شرکت کردند.
شخصیتهای پاکستانی در سخنانی ضمن آگاه کردن مردم از اهمیت روز قدس، اتحاد و همبستگی مسلمانان جهان را تنها راه آزادی فلسطین دانستند و بر ضرورت شرکت در راهپیمایی روز قدس تأکید کردند.
جعفر روناس، وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ کشورمان در لاهور گفت: امام خمینی(ره) در سال ۱۳۵۸ در پیامی تاریخی ضمن نامیدن آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز قدس، خواستار «همبستگى بینالمللى مسلمانان در حمایت از حقوق قانونى مردم مسلمان فلسطین» شدند. در واقع آنچه که به عنوان مقاومت اسلامی در خاورمیانه و جهان اسلامی در ۴ دهه اخیر شکل گرفته و روز به روز قدرتمندتر شده است، پیامدهای عینی این نوع نگاه به جهان و مسائل آن است.
در ادامه محمدرضا ناظری، سرکنسول ایران در لاهور با اشاره به پتانسیل بالای کشور پاکستان گفت: امام خمینی(ره) در ۱۶ مرداد ۱۳۵۸ که مصادف با ۱۳ رمضان ۱۳۹۹ ه.ق بود و با تجدید حملات رژیم آپارتاید و اشغالگر صهیونیستی به جنوب لبنان همزمان شده بود، پیامی در حمایت از ملّت و آرمان فلسطین صادر کردند و آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را روز جهانی قدس نام نهادند.
وی افزود: حداقل سه عامل اصلی باعث شده تا فلسطین به عنوان مهمترین مسئله جهان اسلام در صدر قرار گیرد: نخست، ماهیت سرزمین فلسطین، تقدس و جایگاه آن نزد پیروان دین اسلام؛ دوم، ماهیت دشمن صهیونیستی و ادعاهای مذهبی و تاریخی و روحیه توسعهطلبانه و اشغالگری آن (تلاش برای مالکیت بر سرزمین فلسطین و اماکن مقدس اسلامی)؛ سوم، ماهیت ائتلاف غربی ـ صهیونیستی که به دنبال تفرقه و دودستگی میان امت اسلامی و تضعیف آن است تا کشورهای اسلامی همچنان وابسته به قدرتهای بزرگ باقی بمانند.
امید دارم در مسجد الاقصی نماز بخوانیم
علامه افضل حیدری، معاون جامعة المنتظر پاکستان نیز طی سخنانی در این سمینار گفت: امام خمینی(ره) با نامیدن آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس نه تنها مرض سرطان جامعه یعنی رژیم غاصب صهیونیستی را علنی کرد بلکه راه درمان این سرطان را نیز که اتحاد امت اسلامی است به مردم جهان نشان داد. وی ابراز امیدواری کرد که در آیندهای نزدیک در مسجدالاقصی نماز جمعه بخوانیم.
پرویز اکبر ساقی، رئیس حزب وحدت اسلامی پاکستان شرکت در راهپیمایی روز قدس را فرصتی برای نشان دادن اتحاد بین مسلمانان به دشمن شمرد و گفت: کشورهای غربی خدایان مختلفی دارند ولی ما مسلمانان فقط یک خدا داریم پس چرا نمیتوانیم متحد شویم. دلیل آن فقط اندک افرادی هستند که برای خشنودی غرب در بین مسلمانان تفرقه میاندازند. ولی در حال حاضر جامعه مسلمانان آگاهتر شده و با اتحاد همدیگر باعث شکست دشمن خواهند شد.
سلطان محمود رئیس تحریک عوامی پاکستان در لاهور نیز طی سخنانی تأکید کرد: تحریک منهاج القرآن داعی اتحاد امت در سراسر جهان است و برای متحد کردن مسلمانان تلاش میکند. سرزمین قدس قبله اول مسلمانان است و بوی پیامبران خداوند از آن سرزمین میآید. من از طرف محمد طاهرالقادری، رئیس اداره منهاج القرآن برای هرگونه همکاری در حمایت از مردم مظلوم فلسطین اعلام آمادگی میکنم.
همچنین، نشست رسانهای روز جهانی قدس با حضور سرکنسول و مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور و جمعی از اصحاب رسانه پاکستان برگزار شد. در این نشست، پایگاههای سیتی 42، سچ تی وی، هم نیوز، 24 نیوز، دان نیوز، جی تی وی و روزنامههای نئی بات، پاکستان، مشرق، پیام مشرق شرکت کردند.
استاندارد دوگانه کشورهای غربی و سازمانهای بینالمللی در موضوع فلسطین، ابعاد حقوق بشری اقدامات صهیونیستی، نژادپرستی رژیم صهیونیستی و قدس عامل وحدت آفرین، از جمله موضوعات مهمی بودند که در این نشست مورد بحث و پرسش و پاسخ قرار گرفت.
انتهای پیام/ص
نظر خود را بنویسید.