گرامیداشت هشتمین سالگرد محفل مثنوی خوانی در پاکستان
به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در پاکستان و در آخرین محفل مثنوی خوانی در سال ۱۴۰۳، هشتمین سالگرد برپایی این محفل گرامی داشته شد.
در این مراسم که همزمان با پایان شرح دفتر اول مثنوی معنوی به زبان اردو همراه بود از مظفرعلی کشمیری، استاد و خانم معصومه بتول رئیس انجمن فارغ التحصیلان ایران «افتخار» و تنی چند از اعضای همیشگی این محفل با لوح سپاس تقدیر به عمل آمد .
مهر نور محمد خان استاد پیشکسوت زبان و ادبیات فارسی طی سخنانی بر اهمیت آشنایی با مفاهیم بلند مثنوی تاکید داشت و با خواندن ابیاتی از مثنوی به برخی از این مفاهیم اشاره کرد .
مجید مشکی رایزن فرهنگی کشورمان ضمن تقدیر و سپاس از شرکت کنندگان این محفل، اعضای انجمن افتخار و مظفرعلی کشمیری استاد این نشست اظهار داشت: مثنوی مولوی کتاب انسان شناسی و انسان سازی است و مجموعه دفاتر مثنوی کلاسهای درس آموزی برای تمامی انسانها در همه عصرها و همه سرزمینها است .
وی با تاکید بر جامع بودن آموزههای مولوی بزرگ در مثنوی عنوان کرد: این جامع بودن مثنوی موجب شده تا این اثر به عنوان یکی از پرمخاطبترین آثار ادبی جهان مورد توجه اندیشمندان و عموم مردم قرار گیرد.
نماینده بنیاد سعدی در پاکستان ابراز امیدواری کرد که محفل مثنوی خوانی تا شرح آخرین دفتر این کتاب گرانسنگ با حضور اعضای حاضر و علاقهمندان به مولانا ادامه پیدا کند .
روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی