• 1403/12/13 - 09:05
  • 113
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دانش‌آموزان آکادمی «امید» زیمبابوه از رایزنی فرهنگی ایران بازدید کردند

دانش‌آموزان و اساتید مدرسه آکادمی امید از شهر گوکوه در قالب یک برنامه تبادل فرهنگی از رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در زیمبابوه بازدید کردند.

این برنامه با هدف آشنایی دانش آموزان با فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی و دستاوردهای برجسته سینمای ایران، انجام شد.

حمید بختیار، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، در سخنان خود، گفت: بسیار خوشحالم که امروز در اینجا هستیم و تبادل فرهنگی بین ایران و زیمبابوه را جشن می‌گیریم. با وجود اینکه کشورهای ما از هم دور هستند، اما ما ارزش‌های عالی مشترکی داریم که منجر به دوستی و تفاهم بین دو ملت می‌شود.

وی افزود: ایران دارای تاریخ بسیار غنی در زمینه‌های هنر، ادبیات و علم است. فرهنگ ایرانی از صنایع دستی و شعر شاعران بزرگ گرفته تا فرش‌های مشهور، پر از خلاقیت و دانش است. زیمبابوه نیز فرهنگی غنی دارد که با موسیقی، جشنواره‌ها و فرهنگ منحصر به فرد قبایل خود، زیبایی سنت‌های آفریقایی را به نمایش می‌گذارد.

بختیار ادامه داد: امروز با بازدید از این مرکز فرهنگی، شما بخش کوچکی از فرهنگ ایرانی را خواهید دید. با یادگیری درباره آداب و رسوم و سنت‌های یکدیگر، می‌توانیم ارتباطات قوی‌تری برقرار کنیم و درک بهتری از یکدیگر داشته باشیم.

وی در ادامه تاکید کرد: تبادل فرهنگی به ما یادآوری می‌کند که، حتی اگر به زبان‌های مختلف صحبت کنیم یا سنت‌های متفاوتی داشته باشیم، همه ما به عنوان انسان‌های یک کره خاکی به هم متصل هستیم.

نوربرت هوشو مدیر این مدرسه نیز در سخنان خود، ضمن تشکر از رایزن فرهنگی برای فراهم کردن این بازدید گفت: این بازدید به دانش‌آموزان ما کمک کرد تا با فرهنگ و تمدن غنی ایران آشنا شوند و قطعا آنها را برای یادگیری بیشتر ترغیب خواهد کرد.

وی افزود: بازدید از رایزنی فرهنگی، دانش‌آموزان را با ابعاد مختلف فرهنگ های دیگر آشنا خواهد کرد و می‌تواند آنها را به سمت مطالعه هر چه بیشتر در این خصوص سوق دهد.

در این بازدید، انیمیشن «لوپوتو» برای دانش‌آموزان نمایش داده شد که با علاقه و کنجکاوی زیادی آن را دنبال کردند. سپس، ویدیوهایی در مورد موسیقی سنتی و جاذبه‌های گردشگری ایران نمایش داده شد که توجه دانش‌آموزان را به خود جلب کرد.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.