همکاری مشترک علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و آفریقای جنوبی
مصطفی دریاباری در بازدید از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و آشنایی با دستاوردها و فعالیتهای پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در نشستی با برخی مسئولان این پژوهشگاه، به معرفی کشور و ظرفیتهای آفریقای جنوبی برای همکاری علمی مشترک پرداخت.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، رجبعلی اسفندیار رییس مرکز همکاریهای علمی و بین الملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در ابتدای نشست با مصطفی دریاباری به معرفی ظرفیتهای این پژوهشگاه پرداخت و فعالیتهای عمده پژوهشگاه از جمله قرآن پژوهی ، کتابخوان پژوهان ، اتاق فکر علوم انسانی – اسلامی و برخی فعالیتهای دیگر را مورد توجه قرار داد.
در ادامه این نشست، حجت الاسلام مصطفی دریاباری رایزن فرهنگی ایران در آفریقای جنوبی به معرفی کشور آفریقای جنوبی پرداخت و برخی مشخصههای این کشور از جمله عضویت در گروه بریکس، توسعه یافتگی، سبک زندگی، نظام اقتصادی، دانشگاههای آفریقای جنوبی را بر شمرد.
وی گفت: این کشور در زمینه حقوق بین الملل و حقوق بشر فعالیت چشمگیری دارد و اندیشمندان این کشور در حوزه تبعیض نژادی علاقهمند به مباحث مربوط به فلسطینیها و مشکلات صهیونیسم هستند. آفریقای جنوبی در فضای سیاسی و حقوق بین المللی وضعیتی به مراتب بهتر از برخی کشورهای اروپایی دارد.
رایزن فرهنگی در شرف اعزام آفریقای جنوبی تصریح کرد: امکان استفاده از تحقیق مشترک و فرصت مطالعاتی بین پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و دانشگاههای آفریفای جنوبی وجود دارد و البته این ارتباط باید دو سویه باشد.
وی گفت : همچنین پیشنهاد میشود سفر مطالعاتی از طرف پژوهشگاه به آفریقای جنوبی تعریف شود که بهتر است به دو صورت موضوعی و سفر نخبگانی باشد. این سفر نخبگانی میتواند شامل بزرگان حوزه باشد که دیداری از این کشور داشته باشند و میتواند تجارب ارزشمندی برای آنها داشته باشد.
دریاباری با بیان اینکه امکان برگزاری نشست و همایش علمی محدود نیز در این کشور وجود دارد افزود: در این کشور، از طرحهای کلان و منظم استقبال میشود. با توجه به برگزاری نمایشگاه هفته ایران و گردشگری در تابستان سال آینده، پژوهشگاه میتواند متناسب با موضوع در این نمایشگاه شرکت کند.
نظر خود را بنویسید.