• 1403/10/18 - 08:56
  • 93
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

زمینه‌های همکاری دانشگاهی بین ایران و اندونزی به قوت خود پابرجاست

در نشست حضوری و مجازی که با حضور رؤسا و معاونین 9 دانشکده و اساتید در اندونزی برپا شد، مسئولین دانشگاه دولتی سونان آمپل سورابایا، در حوزه‌های تخصصی و مختلف به معرفی ظرفیت‌های خود پرداختند.

در ابتدای این نشست، خانم نایلی معاون بین‌الملل دانشگاه گریزی با تأکید بر همکاری‌های علمی و دانشگاهی میان دو کشور گفت: برای شناخت و معرفی هر کشوری در وحله اول باید به جایگاه علمی آن کشور در مجامع علمی توجه کرد و ایران در این زمینه  پیشرفت‌های علمی خوبی نسبت به سایر کشورها داشته است.

وی به حوزه‌های نانو و تکنولوژی در ایران اشاره کرد و افزود: امروز با توجه به مقالات چاپ شده علمی ایرانیان در مجله‌های بین‌المللی می‌توان به وضوح دریافت که جایگاه علمی ایران کجاست؟

خانم نایلی همچنین، تأکید کرد: ما آمادگی داریم در علوم جدید خصوصا فرصت‌های مطالعاتی و تحقیقاتی با ایران همکاری داشته باشیم.

گسترش همکاری‌های علمی و تحقیقاتی میان دانشجویان و اساتید، سفرهای علمی، بورسیه‌های تحصیلی و تکمیلی از جمله درخواست‌های مسئولین دانشکده‌های سونان آمپل از رایزن فرهنگی کشورمان در اندونزی بوده است.

محمدرضا ابراهیمی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی نیز اظهار کرد: سند مبادلات فرهنگی میان دو کشور ایران و اندونزی به امضای مقامات دو کشور رسیده و در برخی از بندهای این سند به همکاری‌های علمی و دانشگاهی هم اشاره و تأکید شده است.

وی افزود: تبادل استاد و دانشجو، بورسیه‌های علمی میان دو کشور و فرصت‌های مطالعاتی و تحقیقاتی بندهای از سند مبادلات فرهنگی میان دو کشور است.

ابراهیمی تأکید کرد: این همکاری بر اساس سند مبادلات فرهنگی و علمی بوده و امسال نیز به خاطر هفتاد و پنجمین سالگرد روابط رسمی دو کشور دوست ایران و اندونزی، همکاری‌های علمی افزایش خواهد یافت.

وی همچنین، اظهار کرد: در حوزه‌های علمی و دانشگاهی، خصوصا تبادل استاد و دانشجو، تحقیقات مشترک بر مبنای حل مشکلات جهان اسلام از جمله اقدامات مفید در این زمینه است که می‌توان با همکاری مراکز علمی و تحقیقاتی دو کشور برای رفع آنان اقدام کرد.

در پایان این نشست، مقرر شد تفاهمنامه همکاری‌های فرهنگی میان نمایندگی فرهنگی کشورمان و دانشگاه سونان آمپل به امضا برسد.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.