ربانی: آرمان تمدن نوین اسلامی با همسویی کانونهای نخبگی و علمی شکل میگیرد
مدیرکل همکاریهای علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در آیین افتتاحیه نخستین اجلاس بینالمللی مدیران مراکز آموزشی پژوهشی حوزه علوم و مطالعات اسلامی گفت: این برگزاری این اجلاس پاسخی بود به چالشهایی که امروز مطالعات اسلامی در عرصه علمی و دانشگاهی مواجه است.

محمدعلی ربانی ادامه داد: متاسفانه با حضور ظرفیت های زیاد علمی و دانشگاهی که در جهان اسلام وجود دارد، کمترین ارتباط پایدار بین این مجموعهها دیده میشود و آنچه که امروز با کمک دانشگاههای کشور به دنبال آن هستیم، ظرفیت شناسی و تلاش برای ایجاد تعاملات پایدار علمی و دانشجویی در مواجهه با چالشهایی است که میشود، آنها را سامان داد.
وی با بیان اینکه آموزش اسلامی تمدن ساز، فرصت و ظرفیتهای علمی و فرهنگی، شعار این اجلاس است، ابراز کرد: یکی از پایههای تمدن سازی، نظامیهها بودند که محصول هم سویی کانون های اندیشه ای جهان اسلام بود بنابراین طبیعتا دستیابی به آرمان های تمدن نوین اسلامی، براساس هم افزایی کانونهای علمی و نخبگی شکل میگیرد.
ربانی افزود: خوشبختانه برپایی این اجلاس، با اقبال خوبی مواجه شد و شاهد حضور قریب به 40 نماینده از 16 کشور هستیم. بیش از 40 نماینده از دانشگاه های داخل کشور نیز حضور دارد که فرصت خوبی است تا ظرفیت سازی های موردنظر، انجام شود.
وی همچنین، ابراز امیدواری کرد که در بخشی از این اجلاس، آشنایی با ظرفیتهای علمی کشورهای اسلامی صورت گیرد تا با انجام توافقهای لازم، در آینده مجموعهای از همکاریهای آموزشی و پژوهشی در حوزه مطالعات اسلامی سامان یابد.
اجلاس بینالمللی مدیران مراکز آموزشی پژوهشی حوزه علوم و مطالعات اسلامی به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با حضور 80 تن از مسوولان و نمایندگان مراکز دانشگاهی و دپارتمانهای علوم و مطالعات اسلامی ایران و جهان، 6 و 7 بهمن ماه در دانشگاه قم در حال برگزاری است.
روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی