در دیدار سرکنسول و وابسته فرهنگی ایران با رئیس دانشگاه لاهور بررسی شد؛
توسعه ارتباطات دانشگاهی و امور رفاهی دانشجویان ایرانی در پاکستان
موحدفر و روناس با اویس رئوف، رئیس دانشگاه لاهور دیدار و موضوعات مورد علاقه و توسعه ارتباطات دانشگاهی و امور رفاهی دانشجویان ایرانی در دانشگاه لاهور را مورد بررسی قرار دادند.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مهران موحدفر، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در لاهور در رأس هیأتی از دانشگاه لاهور(UOL) بازدید و با اویس رئوف، رئیس دانشگاه لاهور دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار که جعفر روناس، وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ کشورمان و سلمان حسینی، مسئول امور دانشجویان و ایرانیان مقیم نیز حضور داشتند، موضوعات مورد علاقه و گسترش روابط دانشگاهی بین دو کشور ایران و پاکستان و امور دانشجویان ایرانی در دانشگاه لاهور، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
اویس رئوف در سخنانی، با ارائه گزارشی از فعالیتهای دانشگاه لاهور گفت: دانشگاه لاهور بزرگترین دانشگاه خصوصی در پاکستان با بیش از ۳۵۰۰۰ دانشجو شامل بیش از ۷۰۰ دانشجوی خارجی از ۲۵ کشور مختلف و ۷ پردیس است. این دانشگاه در سال ۱۹۹۹ تأسیس شد و از آن زمان به بعد دورههایی را در زمینههای پزشکی و دندانپزشکی، مهندسی، هنر، علوم پایه و علوم اجتماعی ارائه میدهد.
رئیس دانشگاه لاهور افزود: این دانشگاه بر پیشرفت متوازن و تمرکز بر سرمایه انسانی تأکید دارد و شامل ۱۱ دانشکده و ۳۵ دپارتمان است. دانشگاه لاهور توجه ویژهای به آموزش فنی و حرفهای دارد زیرا ابزاری برای رشد و توسعه اقتصاد هر کشور است.
رئیس دانشگاه لاهور در خصوص روابط با دانشگاههای ایران گفت: قبلا با دانشگاه اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی تهران تفاهم نامه همکاری امضا کردیم و با تلاش خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران روند این همکاری تسریع شده است.
وی افزود: امیدواریم در آینده یک دانشکده پزشکی مشترک با دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاکستان و یا یک کشور خارجی تأسیس کنیم.
در ادامه، موحدفر، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در لاهور خواهان گسترش روابط علمی و دانشگاهی بین دو کشور برادر اسلامی و همسایه ایران و پاکستان شد.
وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد آمادگی خود را برای همکاری با دانشگاه لاهور در حوزههای تبادل دانشجو و اساتید، انتقال فناوری، همایش و سمینار مشترک و پژوهش مشترک را اعلام کرده است.
تأسیس اتاق ایران شناسی در دانشگاه لاهور
روناس، وابسته فرهنگی کشورمان در لاهور با اشاره به سوابق همکاری خوب دو جانبه، در خصوص آسیبهای اجتماعی و فرهنگی دانشجویان ایرانی گفت: اکنون بیش از ۵۰ دانشجوی ایرانی در حال تحصیل در دانشگاه لاهور هستند و با توجه به همکاریهای دوجانبه احتمال افزایش این تعداد وجود دارد.
وی ادامه داد: انتظار میرود در حوزه رفاهیات دانشجویان ایرانی از قبیل خوابگاه مناسب ویژه ایرانیان و تمرکز اسکان ایشان در مجموعه دانشگاه فراهم شود.
در پایان این دیدار، طرفین برای تأسیس اتاق ایران شناسی در دانشگاه لاهور ابراز علاقهمندی کردند.
انتهای پیام/
نظر خود را بنویسید.