-->
logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1403/01/15 - 08:40
  • 543
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بررسی زمینه‌های همکاری ایران و عراق به منظور پیشبرد دیپلماسی علمی

رئیس دانشگاه صنعتی شیراز و رایزن فرهنگی کشورمان در عراق دیدار و زمینه‌های همکاری به منظور توسعه، تسهیل و پیشبرد دیپلماسی علمی میان دو کشور را بررسی کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در راستای تسهیل ارتباطات علمی و دانشگاهی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی جمهوری اسلامی ایران با دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی عراق، نشست برخط رایزنی فرهنگی کشورمان در عراق با شفیعی، رئیس دانشگاه صنعتی شیراز، کاظمی، مدیر بین‌الملل و صفائیان، مشاور بین‌الملل این دانشگاه برگزار شد.

شفیعی به ارائه گزارشی از معرفی و ظرفیت‌های دانشگاه پرداخت و گفت: در حال حاضر دانشگاه صنعتی شیراز در 37 رشته کارشناسی ارشد و 19 رشته دکتری و در غالب 10 دانشکده تخصصی علوم فنی مهندسی و پایه از جمله: برق، کامپیوتر، صنایع، علوم پایه، هوش مصنوعی، محیط زیست و ... در حال فعالیت است.

حجت‌الاسلام غلامرضا اباذری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در عراق نیز در این نشست، گفت: دانشگاه صنعتی شیراز می‌تواند ارتباطات اثرگذار علمی در راستای توسعه دیپلماسی علمی کشور در عراق ایفاد کند.

وی افزود:. رتبه بندی مناسب دانشگاه و نیز مزیت‌های مختلف شهر شیراز از ظرفیت‌های مؤثری برای افزایش این تعاملات است.

محمدجواد نجفی، مسئول بخش علمی و دانشگاهی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در عراق اظهار داشت: با توجه به اعلام علاقه‌مندی و امکان برخی از دانشگاه‌های عراقی برای راه اندازی دوره‌های تحصیلات تکمیلی و نیز بررسی ظرفیت دانشگاه‌های ایرانی در حال انجام هماهنگی‌های لازم هستیم. دوره‌های مهارتی و تخصصی و هماهنگی از موارد دیگر بود.

کاظمی، مدیر بین‌الملل این دانشگاه نیز ضمن استقبال و همراهی با پیشنهادات مطرح شده در جلسه به ارائه گزارشی در حوزه بین‌الملل و ظرفیت‌های بین‌المللی سازی دانشگاه صنعتی شیراز اشاره کردند.

حجت‌الاسلام اباذری، رایزن فرهنگی و نجفی، مسئول بخش علمی-دانشگاهی و زبان فارسی رایزنی فرهنگی کشورمان در دیدار جداگانه‌ای با حسین بذرافشان، مدیر همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه فردوسی به علاقه‌مندی مردم این کشور برای زیارت و حضور در شهر مشهد اشاره کردند.

پیگیری مصوبات و تفاهم‌نامه‌های دانشگاه فردوسی در هفته علم مشترک که در مهرماه 1401 نیز در این دیدار مورد بررسی قرار گرفت.

بذرافشان هم در سخنانی، به فعالیت‌های آموزش زبان فارسی به فراگیران عراقی از جمله اعزام اساتید به عراق اشاره داشت و برگزاری دوره‌های تخصصی در رشته‌های علوم پایه و مهندسی در دانشگاه بصره  و ارتباط خوب منجر به نتیجه این دانشگاه را یادآور شد.

ضرورت تداوم رویداها و فعالیت‌های مشترک علمی و استفاده از تجربیات اساتید مدعو از دیگر موضوعات مطروحه در این دیدار بود.

انتهای پیام/

. .

. .

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved