• 1403/11/07 - 17:50
  • 346
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برای تأسیس دبیرخانه دائمی اجلاس و راه‌اندازی مجمع بین‌المللی مدیران مراکز آموزش و مطالعات اسلامی توافق شد- بیانیه پایانی

حاضران در نخستین اجلاس بین‌المللی مدیران مراکز علمی دانشگاهی حوزه علوم و مطالعات اسلامی، طی تنظیم بیانیه‌ای، بر تأسیس دبیرخانه دائمی و ایجاد مجمع بین‌المللی تأکید کردند.

در این بیانیه که پایان‌بخش این اجلاس بین‌المللی بود، آمده است: نخستین اجلاس بین المللی مدیران و مسوولان مراکز دانشگاهی، گروه‌ها و مؤسسات علوم و مطالعات اسلامی با حضور 40 تن از مسوولان و مدیران مراکز دانشگاهی از کشورهای اندونزی، مالزی، تایلند، سنگال، تانزانیا، تونس، هند، پاکستان، بنگلادش، افغانستان، قزاقستان، قرقیزستان، لبنان، عراق، ترکیه و روسیه و همچنین بیش از 40 نماینده مراکز علمی دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران طی روزهای شنبه و یکشنبه 6 و 7 بهمن ماه 1403 برابر با 25 ژانویه 2025 با شعار آموزش اسلامی تمدن ساز، فرصت‌ها و ظرفیت‌های همکاری‌های علمی و فرهنگی، به میزبانی دانشگاه قم در شهر قم برگزار شد.

در ادامه این بیانیه آمده است: در طی برنامه های این اجلاس که در قالب نشست‌های گفت‌وگو محور برگزار شد، ضمن معرفیت ظرفیت‌ها و فرصت‌های همکاری‌های علمی آموزشی به ویژه در حوزه های الهیات کاربردی، فلسفه و حکمت، ادیان و مذاهب، فقه و کلام، قرآن و حدیث، زن و سبک زندگی اسلامی، حکمرانی اسلامی، اقتصاد و حقوق اسلامی؛ نسبت به موارد مشروح توافق نظر و تأکید شد.

براساس این بیانیه، مراکز علمی دانشگاهی علوم و مطالعات اسلامی، از مهم ترین و مؤثرترین نهادهای جریان ساز فکری و فرهنگی به ویژه در جهان اسلام به شمار می‌روند که سهم سازنده‌ای در تبیین و ترویج فهم درست از دین اسلام برعهده دارند. تحولات پیچیده حاکم بر جهان و ظهور عرصه‌های نوپدید در حیات فرهنگی و دینی انسان‌ها، بر تقویت همکاری‌ها و همسویی ها به ویژه در تولید محتوا و منابع متناظر بر مسائل و چالش ها، کاربردی کردن الهیات و علوم اسلامی تأکید دارد.

در بخش دیگری از بیانیه پایانی این اجلاس بین المللی، تاکید شده است: تعامل پایدار میان مسوولان، اساتید و پژوهشگران مراکز علمی در حوزه علوم و مطالعات اسلامی، امروزه یک ضرورت به شمار می‌آید. علاوه بر ایجاد فضای گفتمان و تعامل فرهنگی و علمی، تبادل تجربه و تعالی علمی در حوزه مطالعات اسلامی را بیش از پیش فراهم می آورد و این مراکز را از ظرفیت‌های جهانی برای اجماع سازی و ترویج گفتمان‌ها و ارزش‌های اسلامی بهره مند می سازد.

شرکت کنندگان در نخستین اجلاس مدیران مراکز علمی دانشگاهی حوزه علوم و مطالعات اسلامی ضمن تشکر و قدردانی از دانشگاه قم و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و سایر نهادهای علمی همکار در میزبانی شایسته این دور از اجلاس، به منظور تداوم گفت‌وگوها و اجرایی سازی توافقات و همکاری‌ها بر چهار موضوع مهم توافق کردند تا در آینده نزدیک، به شکل عملیاتی درآید.

بنا بر توافقات صورت گرفته توسط حاضران در اجلاس، دبیرخانه دائمی اجلاس بین المللی مدیران مراکز آموزشی پژوهشی مطالعات اسلامی تأسیس می‌شود. این دبیرخانه تا موعد برپایی دومین اجلاس در دانشگاه قم مستقر خواهد شد و وظایف مربوط به راه اندازی سایت و نشریه اجلاس و هماهنگی‌های اجرایی را عهده‌دار خواهد بود.

در ادامه توافقات صورت گرفته، مجمع بین‌المللی مدیران مراکز آموزش و مطالعات اسلامی، با هدف توسعه و تسهیل و پایدارسازی همکاری‌های علمی و فرهنگی میان نهادها و مراکز و مؤسسات فعال در حوزه آموزش و مطالعات اسلامی تاسیس می شود.

همچنین، قرار است دومین دور از اجلاس و تداوم نشست‌های تخصصی موضوعی به میزبانی دانشگاه‌های عضو برپا شود.

انتشار فصلنامه هم افزایی تجارب مدیران مراکز علمی و دانشگاهی حوزه علوم و مطالعات اسلامی نیز از دیگر توافقات صورت گرفته توسط شرکت کنندگان در این اجلاس بود.

اجلاس بین‌المللی مدیران مراکز آموزشی پژوهشی حوزه علوم و مطالعات اسلامی به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با حضور 80 تن از مسوولان و نمایندگان مراکز دانشگاهی و دپارتمان‌های علوم و مطالعات اسلامی ایران و جهان، 6 و 7 بهمن ماه در دانشگاه قم برگزار شد.

تصاویر اختتامیه نخستین اجلاس بین‌المللی مدیران مراکز علمی دانشگاهی حوزه علوم و مطالعات اسلامی

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.