-->
logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/10/27 - 10:08
  • 913
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
استاد دانشگاه المصطفی(ص) اوگاندا:

هویت‌بخشی به زنان از مهمترین افتخارات جمهوری اسلامی ایران است

آدم سبیالا در جمع نخبگان دانشگاهی اوگاندا تأکید کرد: دین اسلام شأن و جایگاه والایی برای زنان قائل است. بر همین مبنا یکی از مهمترین افتخارات و دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران، هویت‌بخشی به زنان است.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مسابقه مناظره دانشجویی و سخنرانی عمومی با موضوع «بررسی راهکارهای مناسب به منظور پیشگیری از خشونت علیه زنان» با حضور عبداله عباسی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اوگاندا، سنیوندو حسن، رئیس دانشکده حقوق، خانم بانوره، سرپرست حوزه زنان دانشگاه و آدم سبیالا، استاد دانشگاه المصطفی(ص) و رئیس جامعه مسلمانان شیعه اثنی عشری اوگاندا از سوی معاونت دانشجویی دانشگاه اسلامی اوگاندا (IUIU) برگزار شد.

در ابتدای این برنامه، دانشجویان دیدگاه‌ها و نظرات خود را در قالب مناظره و پرسش و پاسخ متقابل در باب اقدامات و راه حل‌های مبارزه و پیشگیری از خشونت علیه زنان در جامعه بیان کردند.

پس از انجام مسابقه و مناظرات دانشجویی، آدم سبیالا طی سخنانی به بیان پیشرفت‌های زنان در جمهوری اسلامی ایران با ارائه آمار مقایسه‌ای آن با دوران پیش از انقلاب اسلامی ایران پرداخت.

وی اظهار داشت: در میان کشورهای دنیا، تنها جمهوری اسلامی ایران است که به واقع به حقوق زنان در جامعه احترام می‌گذارد.

استاد دانشگاه المصطفی(ص) افزود: دین اسلام شأن و جایگاه والایی برای زنان قائل است. بر همین مبنا یکی از مهم‌ترین افتخارات و دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران، هویت‌بخشی به زنان است که نیمی از جمعیت کشور ایران را تشکیل می‌دهند.

وی تأکید کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، زنان خوش‌فکر مسلمان ایرانی در سایه نظام خود توانستند در جامعه‌‌ رشد و نمو یافته و با اتکا به نفس و توانمندی‌های خود در عرصه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و... بدرخشند.

عباسی، رایزن فرهنگی کشورمان در سخنان خود، زن را زیباترین واژه آفرینش نامید و آن را به عنوان مؤثرترین عامل تربیت و سلامت روحی، روانی و جسمی فرزند، همسر و جامعه دانست.

وی افزود: اهمیت پرداختن به موضوع زن ریشه در اهمیت نهاد خانواده دارد، چرا که نهاد خانواده رکن بنیادین اجتماع بشری است. اولین شرط داشتن جامعه‌ای سالم و پویا، حفظ سلامت و پایداری خانواده است که این موضوع در گرو نقش‌آفرینی سازنده زنان در خانواده است. اگر چنین نباشد بخش زیادی از هویت اجتماعی انسانی نابود می‌شود و در پی آن تلاش‌های فردی و اجتماعی بی‌ثمر و نافرجام خواهد ماند.

عباسی گفت: از مهمترین نقش‌هایی که زن می‌تواند ایفا کند، نقش مادری و همسری است که در آموزه‌های دینی نیز بسیار ارزشمند است. زن در خانواده می‌تواند در موقعیت و جایگاه‌های مختلف، ایفای نقش کند و تأثیرگذار باشد. بنابراین ضروری است که از جایگاه خود و نقش‌هایی که می‌تواند در حوزه روابط خانوادگی ایفا کند آگاهی داشته باشد تا با علم به این موضوع بتواند در جهت سامان دادن به خانواده و روابط خانوادگی حاکم بر آن تأثیرگذار و سازنده باشد.

وی ادامه داد: در جمهوری اسلامی ایران تلاش شده تا حد امکان از استعداد فکری و توانمندی عظیم زن برای تعالی او و جامعه استفاده شود و این امر در درجه اول در جهت تحکیم بنیان خانواده به عنوان اصل اساسی تعالی جامعه مدنظر قرار گیرد.

در پایان این برنامه، جوایزی به نفرات برتر این مسابقه اهداء شد.

انتهای پیام/

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved