هماندیشی مدیران مؤسسات و فعالان مدنی حوزه زن و خانواده در عراق
نشست هماندیشی مدیران مؤسسات و فعالان مدنی حوزه زن و خانواده در عراق به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نشست هماندیشی مدیران مؤسسات و فعالان مدنی حوزه زن و خانواده در عراق با همکاری اتحادیه جهانی زنان مسلمان و با حضور خانم لاله افتخاری، دبیر اتحادیه جهانی زنان مسلمان و هیأت همراه به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد در محل این نمایندگی برگزار شد.
افتخاری در سخنانی، هدف از تشکیل اتحادیه جهانی زنان مسلمان را شناخت زنان نخبه مسلمان سنی و شیعه و تلاش برای برقراری ارتباط با یکدیگر و شبکه سازی دانست.
وی بیان کرد : اتحادیه جهانی زنان مسلمان به دنبال این است که نوع و الگوی سوم را در دنیا معرفی و تبیین کند و براساس آن فعالیتهای خود را انجام دهد که تا کنون چندین همایش بینالمللی در داخل و خارج از ایران برگزار شده است.
افتخاری افزود: این اتحادیه با بیش از ده سال فعالیت با ریاست حضرت آیت الله اراکی در کشور های عراق, لبنان, کویت و ... شعبه دارد.
در ادامه، خانم نباتی، عضو هیأت امنای اتحادیه به دو پروژه مهم اشاره کرد و از بانوان نخبه عراقی خواستار همکاری در اجرای آن شد.
پس از آن، هر یک از بانوان نخبه شرکت کننده در نشست که از نمایندگان پارلمان, اساتید دانشگاه, مدیران مؤسسات و فعالان مدنی حوزه زن و خانواده بودند، سخنرانی کردند.
آبانماه؛ برگزاری همایش بینالمللی قرآن کریم در عراق
خانم طیبی، عضو هیأت امنای اتحادیه از برگزاری همایش بینالمللی همزمان با ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) با عنوان تقابل اسلام و غرب در موضوع زنان و خانواده خبر داد و خواستار حضور و مشارکت فعال کشور عراق در زمینه علمی و فرهنگی شد.
وی به همایش بینالمللی قرآن کریم و مفهوم مقاومت و زنان و خانواده از دیدگاه قرآن کریم در آبانماه سال جاری اشاره کرد که در آن نیازمند ارسال مقالات و پژوهشهای علمی و کتب از طرف عراق جهت ارائه در همایش و چاپ آنها هستند.
در پایان نیز، برگزاری کارگاه آموزشی مشترک به صورت مجازی, مشارکت فعال به صورت حضوری و مجازی در نشستها و همایشها، گسترش شبکه زنان نخبه مسلمان, برگزاری چهار جلسه در طول سال که یکی از آنها در موکب نائب الشهید در ایام ار بعین با موضوع معرفی زن, خانواده, شهادت، مقاومت و ایثار باشد، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
گشودن باب پیوستن به اتحادیه جهانی زنان مسلمان، برگزاری کارگاهها، دورهها و همایشهای مشترک، انتشار مقالات با موضوع زن و خانواده، تمرکز بر رسانه، ارائه الگوهای موفق زنان و ارائه آنها در رسانهها و الگو گرفتن دختران رسالت و نبوت برای زنان مسلمان و تمرکز بر آنها از موارد مطروحه در این نشست بود.
همچنین در بخشی دیگر به تمرکز بر جنبههای اعتقادی و عاطفی و خودسازی در تربیت دختران و جامعه، تکرار جلسات و نشست ها به صورت دورهای، معرفی جایگزینهای اسلامی و گفتمان دینی اسلامی به شیوهای جدید، مدرن و جذاب برای زنان و جوانان و برنامه ریزی و تلاش در این زمینه و کار بر جنبه های فرهنگی، حقوقی و قضایی زنان اشاره شد.
انتهای پیام /
نظر خود را بنویسید.