• 1403/12/18 - 08:03
  • 161
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

همکاری‌های علمی ـ دانشگاهی ایران و قرقیزستان بررسی شد

هیأت فرهنگی از جمهوری اسلامی ایران و میرلان دیلدائف، معاون علمی دانشگاه ملی قرقیزستان، توراتبک سیردیبایف رئیس موسسه تاریخ و مطالعات منطقه‌ای و جمعی از اساتید این دانشگاه در نشستی هم‌اندیشی کردند.

در این نشست که در مؤسسه تاریخ و مطالعات منطقه‌ای دانشگاه ملی قرقیزستان برگزار شد، فاطمه ابراهیمی مشاور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در امور بانوان و عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا(س)، ابوذر طوقانی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در قرقیزستان و خانم فاطمه ملک‌خانی فعال حوزه زنان و خانواده در خصوص زمینه‌های همکاری علمی و دانشگاهی دو طرف در حوزه زنان و خانواده به بحث و گفت‌وگو پرداختند.

طوقانی در ابتدای این نشست، حضور اساتید از جمهوری اسلامی ایران و انجام گفت‌وگوهای مستقیم میان مدیران و اساتید دانشگاه‌های دو کشور را فرصتی مغتنم برای آشنایی بیشتر با یکدیگر و بررسی فرصت‌های همکاری‌های مشترک و تبادل استاد و دانشجو دانست.

میرلان دیلدائف معاون علمی دانشگاه ملی قرقیزستان، این نشست را آغازی بر توسعه روابط دانشگاهی با دانشگاه‌های ایرانی برشمرد و با اشاره بر اینکه دانشگاه ملی قرقیزستان قدیمی ترین دانشگاه این کشور است و امسال صدمین سال تأسیس آن را جشن خواهیم گرفت، از توسعه همکاری‌های علمی و دانشگاهی استقبال کرد.

فاطمه ابراهیمی با اشاره به نقش آفرینی‌های زنان قرقیزستان در جامعه و خانواده بر ضرورت تبادل تجربیات زنان دو کشور در خصوص نقش آفرینی همزمان در خانواده و اجتماع تاکید کرد.

مشاور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در امور بانوان برای همکاری‌های علمی و دانشگاهی دو کشور در این زمینه، اعلام آمادگی کرد.

وی پیشنهاد داد: نشست‌های وبیناری برگزار شود و پیرو آن، مقالات و پژوهش‌های مشترک در حوزه زنان و خانواده انجام شود.

آنیسا بیکبولاتوا استاد گروه باستان شناسی، قوم شناسی، منابع شناسی و تاریخ نگاری دانشگاه ملی قرقیزستان با اشاره به اینکه موضوع رساله دکتری وی در خصوص توسعه فرهنگی و اجتماعی زنان روستایی قرقیزستان در دهه نود میلادی بوده است، قوم نگاری، روند تاریخی تعلیم و آموزش و پرورش زنان قرقیز در زمان شوروی را مورد بررسی قرار داد.

در این نشست، نذیره موموسوا معاون انستیتوی تاریخ و مطالعات منطقه‌ای، الیدا تولوبائوا رئیس برنامه مطالعات هنر مؤسسه تاریخ و مطالعات منطقه‌ای و سورنا سرباشوا رئیس دانشکده مطالعات آلتای و ترک شناسی دانشگاه گورنو-آلتای (روسیه) حضور داشتند.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.