مدیرعامل گروه صنعتی اجتماعی امید نور:
حجاب را تاج عزت و هدیه خدا میدانم/ حجاب مانع آزادی زنان نیست
علمداری در نشست بینالمللی «جهان بانو» با بیان اینکه حجاب مانع آزادی زنان نیست، گفت: حجاب را تاج عزت و هدیه خدا میدانم و توانستم با استقامت و پشتکار و تأسی از الگوهای قرآنی، ارزشهای انقلاب اسلامی و رهنمودهای مقام معظم رهبری در جامعه نقشآفرینی کنم.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، بخش دوم نخستین روز از سلسله نشستهای بینالمللی «جهان بانو» با موضوع «روایتی از زنان موفق ایرانی» و با سخنرانی خانم فاطمه علمداری، مدیرعامل گروه صنعتی اجتماعی امید نور و بانوی کارآفرین در صنعت فولاد، عصر امروز (4 بهمنماه) به همت اداره ارتباطات فرهنگی بینالمللی زنان و خانواده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در بستر مجازی اسکای روم آغاز شد.
علمداری در ابتدای این نشست، به تشریح فعالیتهای گروه صنعتی اجتماعی امید نور پرداخت و گفت: این گروه به منظور استفاده بهینه و کاربردی از توان فنی و توسعه بینالمللی دانش مهندسی متخصصان داخلی تأسیس شد و همواره مصمم هستیم تا در راستای بومی سازی صنعت فولاد و سایر صنایع در ایران تمام اهتمام خود را به کار بگیریم.
این بانوی کارآفرین در صنعت فولاد افزود: دفتر مرکزی گروه صنعتی اجتماعی امید نور در شهر مشهد مقدس است و فعالیتهای ما در حوزه صنعت بعضاً در استانهای خراسان رضوی مشهد، چناران و نیشابور ، خراسان جنوبی ( بیرجند) و یزد ( اردکان ) انجام میشود.
وی اظهار داشت: تلاش ما این است که در مسیر فرهنگ سازی و رشد و تعالی انسانها که اصلی ترین مأموریت بشر است، نقش آفرین باشیم.
علمداری بر ضرورت توجه به دو رکن توسعه و رشد که اقتصاد و فرهنگ است، تأکید کرد و گفت: آنچه که به ملتها اقتدار و عزت میبخشد، رشد و تعالی و فرهنگ غنی آنهاست. از طرفی دیگر، برای اینکه رشد فرهنگی و زندگی مؤثر داشته باشیم، نمیتوانیم نقش اقتصاد را نادیده بگیریم و آن را کمرنگ بپنداریم.
مدیرعامل گروه صنعتی اجتماعی امید نور در این باره توضیح داد: اگر به دو رکن اقتصاد و فرهنگ توجه کنیم، رشد، توسعه، اقتدار، عزت و حرکت رو به جلو با توازن پایدار بین حوزه اقتصاد و فرهنگ اتفاق خواهد افتاد. بنابراین ما در این مجموعه سعی کردیم این حرکت جامع و کامل چند جانبه را با هم کنار یکدیگر مدلسازی کنیم و یک مدل جدید از این تراز موفقیت را به جهان عرضه کنیم.
وی ادامه داد: گروه صنعتی اجتماعی امید نور مجموعهای است که هم نگاه اقتصادی دارد و به شرایط آرامش انسان توجه میکند و هم با نگاه فرهنگی و رفتاری ، از آسیبهای اجتماعی غافل نمیشود.
علمداری به نقش پر رنگ زنان در سازندگی خانواده و جامعه اشاره و تأکید کرد: به عقیده بنده زنان توانمند هستند چه از لحاظ اینکه مادر هستند و نقش مادری را ایفا کنند چه از لحاظ اینکه در جامعه تأثیرگذار باشند و به طورکلی با توجه به این نقش مهم میتوانند نقش راهبری مادری این جامعه را داشته باشند.
وی خط مشی مجموعه "دانش بومی را پشتوانه تولید ملی در پرتو فرهنگ فاطمی "دانست و افزود: با این نگاه و رویکرد، صنعت تولیدگرا فقط مدنظر نخواهد بود و یکی از اقداماتی که در این راستا داشتیم این بوده که بتوانیم صنعت فولاد که یکی از ماموریت های گروه صنعتی اجتماعی امید نور است را بومیسازی کنیم.
این بانوی کارآفرین در صنعت فولاد تصریح کرد: در بخش ماشین آلات، تجهیزات، تکنولوژی و فرآیند تولید سعی داریم که همه این اقلام را ایرانی کنیم. ما تا به امروز در بحث ماشین آلات توانستیم یا مبدع و مخترع آن باشیم یا از طریق مهندسی معکوس، آنها را بومیسازی کنیم و در پس تامین معیشت و اشتغال، فرهنگ فاطمی را در مناطقی که دارای فعالیت صنعتی هستیم، نشر میدهیم
وی در ادامه سخنانش، موفقیت و دستاوردهای مهم گروه صنعتی اجتماعی امید نور را مرهون توجه به سیاستها و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی خواند و گفت: اگر ملتها به رهبران دلسوز کشورشان که نگاه الهی دارند، توجه داشته باشند میتوانند نیازهای کشور خود را شناسایی و براساس آن برنامهریزی جامع کنند.
علمداری اذعان کرد: ما در جمهوری اسلامی ایران توفیق داریم که با پشتوانه رهبری با درایت، آزادی خواه و دلسوز مردم کشور خود و جهان زندگی و سیاستهای خود را پیاده سازی کنیم.
مدیرعامل گروه صنعتی اجتماعی امید نور خاطرنشان کرد: شاید برای شما این سؤال پیش بیاید که چرا به صنعت فولاد وارد شدم؛ حرفهای که خشن، سخت و مردانه است. اما باید بگویم که در راستای یک سری تحولات معنوی و توجه به سخنان حضرت آیتالله خامنهای(مدظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی وارد این عرصه شدم.
این بانوی کارآفرین در صنعت فولاد با اشاره به موفقیتهای خود، گفت: تمام این نقشه راهی که تا به امروز سپری شد و دستاوردهای مغتنمی که در آن ایجاد شده است، چه در حوزه انسانسازی، چه کشورسازی و چه صنعتسازی مرهون راهبردهای رهبر عزیزمان است.
وی اظهار داشت: بانوانی که زیبایی را در ظاهر میبینند باید بدانند بعد از اینکه از دوره جوانی عبور کنند، همه آنچه که ساختند به باد میرود و به یاس و پوچی خواهند رسید، بنابراین باید آنچه که میسازیم به عنوان یک انسان، «خلق ما» جاوید و پایدار باشد.
علمداری ادامه داد: به همین دلیل بنده صنعت فولاد را انتخاب کردم، زیرا طبق آیات قرآن کریم «صنعت» سخت است اما منافع زیادی برای مردم دارد. این حرفه و شغل را قرآن به من نشان داد.
مدیرعامل گروه صنعتی اجتماعی امید نور تصریح کرد: در طول زندگی و کار حرفهای خود همواره به حضرت خدیجه(س) و حضرت زهرا(س) تمسک و توسل کردم، بنده معتقدم اگر به الگوهای قرآنی توجه کنیم تمام انسانها میتوانند موفق ترین افراد در عرصه خود باشند.
در ادامه این نشست، شرکتکنندگان ایرانی و خارجی سؤالات خود را با موضوعاتی نظیر تأثیر حمایت خانواده به ویژه مردان در موفقیت زنان، جایگاه زنان در جمهوری اسلامی ایران، نقش حجاب و عفاف در آزادی زنان ایرانی و مسئله حجاب اجباری طرح کردند.
علمداری در این باره، اظهار داشت: اگر من -انسان- اراده کند قطعا میتواند موانع را شکست دهد. هر بانویی میتواند با استقامت و پشتکار خود وارد عرصه جامعه شود و به پیشرفت کل جامعه کمک کند. روزهایی را به خاطر دارم که مقاومت مستمر بنده باعث شد که یک محال تبدیل به یک واقعیت شود.
وی افزود: به هر حال مسیر سختی را با عنایت پروردگار، اراده قوی و حمایت خانواده به خصوص همسرم پشت سر گذاشتم. همه مردان زندگی من ، کنارم بودند و هستند و حول قوه الهی امروز در نقطهای در زندگی ایستادم که از آن راضی هستم. زنان ایرانی باید به خودباوری برسند و پا به پای مردان در عرصههای اجتماعی نقش آفرینی کنند.
این بانوی کارآفرین در صنعت فولاد با بیان اینکه حجاب مانع آزادی زنان نیست، تأکید کرد: در خلال روایتهایی که در عمر حرفهای کار بنده وجود داشت، در برههای از زندگی وارد عرصه صنعت شدم و به خاطر تحولات معنوی که در وجودم اتفاق افتاد، پوشش «چادر» را برگزیدم. این پوشش اختیاری است و آن را تاج عزتی میدانم که در زمانی از تاریخ زندگیام توسط خداوند به بنده هدیه شد.
وی ادامه داد: یک زن با اتکا به توانمندیهای نفس خود و دیدن و پی بردن به عظمت وجودی انسان و استعدادهایی که خداوند در وجود او گذاشته است، میتواند جهانی سرشار از کمال، بالندگی و آزادی و بروز استعدادهای انسانی ایجاد کند.
بنابر اعلام این خبر، روز دوم این نشست مجازی فردا (5 بهمنماه) از سوی اداره ارتباطات فرهنگی بینالمللی زنان و خانواده برگزار میشود و خانم وجیهه سامانی، نویسنده برگزیده کشور و دبیر پانزدهمین جایزه ادبی جلال آل احمد و خانم فریسا نکومنشراد، ورزشکار (غواص، معلم خلبان، رکورد دار گینس در ورزشهای هوایی و دریایی) سخنرانی میکنند.
انتهای پیام/
نظر خود را بنویسید.