• 1403/12/24 - 09:25
  • 200
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بررسی نقش تربیتی و معنوی زنان ایران و اندونزی در خانواده و جامعه

وبینار «نقش تربیتی و معنوی زنان ایران و اندونزی در خانواده و جامعه» با همکاری مرکز زنان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و اتاق ایران در دانشگاه الرانیری شهرآچه برگزار شد.

این نشست که با حضور حدود 155 تن از دانشجویان دانشگاه‌های مختلف از جمله دانشگاه الرانیری آچه، سونان گونونگ جاتی باندونگ، رادن فتاح پالمبانگ، آموزش عالی صدرا و نمایندگان تشکل‌های زنان مانند کنگره زنان اندونزی همراه بود، بستری برای بررسی جایگاه و نقش زنان در تربیت و معنویت جامعه فراهم کرد.

محمدرضا ابراهیمی رایزن فرهنگی کشورمان در اندونزی با بیان اشتراکات فرهنگی و دینی دو کشور گفت: انتظار می‌رود اندیشمندان اسلامی خصوصا دانشگاهیان دو کشور با استخراج اشترکات بستر و همکاری‌های حوزه زنان را تداوم بخشند.

وی تأکید کرد: همایش زنان مسلمان ایران و اندونزی عنوان برنامه‌ای خواهد بود که با همکاری بخش‌های مختلف دو کشور اجرا شود.

خانم زینب ظلال الله، فعال در امور زنان در اندونزی و خانم معصومه سادات سالک، پژوهشگر و فعال امور زنان در ایران، سخنرانی‌های خود را ارائه کردند

خانم زینب ظلال الله به چالش‌های اخلاقی که جامعه اندونزی در حال حاضر با آن مواجه است، پرداخت. وی افزود: زنان می‌توانند با تربیت صحیح و ایجاد فضای معنویت در خانواده، نقشی کلیدی در بهبود وضعیت جامعه ایفا کنند. زنان مسلمان اندونزیایی نه تنها در نقش همسر و مادر، بلکه در حوزه‌های عمومی مانند آموزش، پژوهش، کارمندی، کارآفرینی و پزشکی نیز می‌توانند تأثیرگذار باشند.

خانم معصومه سادات سالک به تأثیرات منفی هجوم فرهنگی و جهانی‌شدن بر خانواده و جامعه اشاره داشت و بر نقش زنان در ایجاد فضای معنویت، اخلاق و فضیلت تأکید کرد.

وی ابراز کرد: جایگاه زنان در اسلام نشان‌دهنده مسئولیت گسترده آنان در عرصه‌های مختلف است و مشارکت آنان در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی به عنوان عاملی برای پیشرفت جامعه محسوب می‌شود. زنان در خانواده، نخستین معلم معنوی فرزندان هستند و عامل ایجاد آرامش و ثبات در خانواده به شمار می‌روند.

نتیجه‌گیری این وبینار نشان داد که زنان در هر دو کشور ایران و اندونزی می‌توانند نقش کلیدی در اصلاح و بهبود شرایط اجتماعی و فرهنگی ایفا کنند. ارتقای آگاهی زنان نسبت به مسائل تربیتی، معنوی و اجتماعی، زمینه‌ساز ایجاد جوامعی سالم‌تر و پایدارتر خواهد شد. با توجه به چالش‌های موجود، هم‌اندیشی و همکاری بین نهادهای علمی، فرهنگی و اجتماعی در هر دو کشور می‌تواند به ارائه راهکارهای مؤثر در جهت تقویت نقش زنان در خانواده و جامعه منجر شود.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.