-->
logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1402/07/22 - 07:47
  • 375
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

بررسی ظرفیت‌های مشترک اقدامات تقنینی و اجرایی در زمینه «حمایت از خانواده فطری» در روسیه

در دیدار کارشناس اداره ارتباطات فرهنگی بین‌المللی زنان و خانواده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و معاون رئیس شورای فرهنگی وابسته به دومای روسیه، موضوع ظرفیت‌های مشترک اقدامات تقنینی و اجرایی در زمینه «حمایت از خانواده فطری» بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، خانم زینب رستگارپناه، سرپرست هیأت بانوان اعزامی از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به همراه زهره حمدیه، کارشناس رایزنی فرهنگی کشورمان در روسیه با خانم لوییزا لیانووا، معاون رئیس شورای فرهنگی وابسته به دومای روسیه دیدار و گفت‌وگو کردند.

خانم لیانووا پیرامون فعالیت شورای فرهنگی مجلس قانوگذاری روسیه، مواردی را شرح داد از جمله آنکه در تصویب قوانین مربوط به بخش فرهنگی دوما فعال هستند و قوانین را تهیه و تدوین سپس به دفاتر موضوعی مجلس ارائه داده و در صورت امضای روسای آن دفاتر، متن به رای‌گیری در مجلس می‌رود.

وی ادامه داد: کار ما تهیه متن قانون است بر اساس آنچه فکر می‌کنیم برای مصالح کشور در حوزه فرهنگی لازم است وجود داشته باشد. فعالیت ما در دو حوزه مجلس علیا و سفلی انجام می‌شود.

خانم لوییزا لیانووا اظهار داشت: رئیس جمهور دستور داده‌اند شورای همکاری‌های بین‌المللی تشکیل شده و سال آینده کار خود را برای پیشبرد بهتر وضع قوانین مربوط به بخش فرهنگی شروع خواهد کرد.

وی افزود: در حوزه قانون‌گذاری و دوما با موضوع بهبود وضعیت زنان و خانواده، یک کمیته حمایت از زنان و خانواده وجود دارد که در تعامل تنگاتنگ با سایر بخش‌ها قوانین مربوط را با بالاترین سطح حمایت از خانواده تدوین و ارائه می‌کنیم.

خانم رستگارپناه در این باره گفت: برای جمهوری اسلامی بحث فرهنگ عمومی و نقش خانواده در شکل‌گیری فرهنگ جامعه بسیار با اهمیت است و در بخشی دیگر، اصرار گفتمانی ما در حفظ تنوع فرهنگی و تاثیر آن بر خانواده‌هاست.

وی افزود: در بخش اول ما خانواده را سلول اولیه جامعه می‌دانیم که برای شکل‌گیری و ساختن فرهنگ جامعه وجود دارد. بنابراین به جهت هجمه‌ای که ما از سمت خارج از کشور و فرهنگ‌های دیگر بر فرهنگ ایرانی اسلامی داریم، معتقدیم یکی از نقاط مهم در برابر آن هجمه، تربیت خانواده‌ها در حوزه فرهنگی ا‌ست.

رستگارپناه ادامه داد: در همین راستا تا چند ماه دیگر رویداد ملی در ایران کلید خواهد خورد با عنوان «خانواده و فرهنگ عامه». در این رویداد در واقع می‌خواهیم در جهت حفظ خانواده، فرهنگ‌سازی کنیم؛ بدین معنا که حوزه‌های مختلف با امکان مشارکت و عاملیت خانواده مانند برگزاری مسابقه‌ها، جشنواره‌ها و سایر فعالیت‌های جمعی را فعال کنیم.

وی مطرح کرد: در حوزه حمایت از زنان آسیب‌دیده لایحه‌ای برای امنیت زنان در برابر خشونت به مجلس ارائه و به تصویب رسید. در این مرحله مایل هستیم چنانچه ابتکاراتی در حوزه قانون‌گذاری روسیه با موضوع حمایت از خانواده و تقویت بنیان آن وجود داشته را بدانیم.

رستگارپناه خاطرنشان کرد: نکته بعدی اطلاع از موضع‌گیری دقیق کشورها در مورد حقوق افراد ال جی بی تی کیو هست و ما می‌خواهیم بدانیم با کدام کشورها در حوزه تصویب قوانین در مورد این افراد هم راستا هستیم. ما برای مقاومت در برابر مفاهیم نوظهور خانواده که از سمت سازمان‌های بین‌المللی به جوامع القا می‌شوند نیاز به اتحاد با کشورهایی داریم که آنها نیز معتقد به مقابله با سیالیت و بی‌هویتی جنسیت هستند.

خانم رستگارپناه گفت: ما بابت نزدیکی دیدگاه‌های دو کشور خوشحال هستیم و در مورد هویت جنسیتی در دنیا و بحث تهدیدهایی که این نگاه برای خانواده‌ها دارد چه در سطح نشست‌های نخبگانی یا برنامه‌های برای رویدادهای مردمی مایل به همکاری با شما هستیم.

خانم لوییزا لیانووا اظهار داشت: ما هم تمایل داریم این اتفاق به صورت مشترک با شما بیافتد. کاملا از موضع شما حمایت می‌کنیم و دیدگاه‌های همسانی داریم. ما در حال آماده‌سازی بسته‌ای از قوانین هستیم که به مجلس قانون‌گذاری بفرستیم و تا آخر سال همه برندهایی که خانواده غیرسنتی را تبلیغ می‌کنند نیز از این کار منع می‌شوند.

وی افزود: ما روزهای فرهنگی قطر، عراق، امارات، ایران، بحرین و دیگر کشورها را در اینجا برگزار می‌کنیم و تعاملات فرهنگی با دیگر کشورها را در راستای تحکیم روابط پیش می‌بریم. در این رابطه کمیته فرهنگی ایجاد شده که ارتباطات با کشورهای حوزه خاورمیانه را گسترش و اقدامات فرهنگی را جهت‌دهی و توسعه دهد.

شایان ذکر است، هیأت بانوان اعزامی از جمهوری اسلامی ایران به همت رایزنی فرهنگی ایران در روسیه و اداره روابط فرهنگی بین‌المللی زنان و خانواده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی جهت شرکت در اجلاس دو روزه «زن هزاره سوم» به روسیه سفر کرده‌اند.

انتهای پیام/

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved