بررسی تأثیر زبان و ادبیات فارسی بر زبانهای کلاسیک و فرهنگ هند
تأثیر زبان و ادبیات فارسی بر زبانهای کلاسیک و فرهنگ هند با حضور اندیشمندان و نخبگان دانشگاهی دو کشور ایران و هند در دانشگاه بمبئی، مورد بررسی قرار گرفت.
در ساهیتاآکادمی دهلینو تأکید شد؛
ضرورت فراهم سازی ظرفیتهای پایدار جهت همکاری مترجمان و ناشران ادبی ایران و هند
ربانی، رایزن فرهنگی کشورمان در دهلینو با اشاره به قرابت فرهنگی، میراث مشترک و دغدغهها و ذائقههای مشترک جامعه هند و ایران، بر ضرورت توسعه همکاریها و فراهم سازی ظرفیتهای مستمر و پایدار جهت همکاری مترجمان و ناشران ادبی دو کشور تأکید کرد.
نخستین رساله «شعر معاصر فارسی» در دانشگاه بلگراد دفاع شد
نخستین رساله «شعر معاصر فارسی» توسط خانم عمرا خلیلویچ در مقطع کارشناسی ارشد در دانشکده زبان شناسی دانشگاه بلگراد دفاع شد.
مراسم گرامیداشت حکیم نظامی در اسلامآباد برگزار میشود
به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اسلامآباد، مراسم گرامیداشت حکیم نظامی (۱۶ اسفندماه) برگزار میشود.
سفیر ایران در عمان خبر داد:
مرکز آموزش زبان فارسی در عمان راهاندازی میشود
سفیر ایران در عمان با حضور در غرفه ایران از راهاندازی مرکز آموزش زبانفارسی در عمان خبر داد.
حداد عادل :
بنیاد سعدی یک شاخه تنیده و روییده در سازمان فرهنگ و ارتباطات
زبان فارسی باعث شد برداشتهای فنی و عمیق از فرهنگ اسلامی و شیعی از سوی اندیشمندان خارجی انجام شود. در نهمین گردهمایی مؤسسهها و نهادهای فعال در حوزه آموزش زبان فارسی، صاحبنظران بر تقویت زبانفارسی به عنوان زبانی غنی که قابلیت تبدیلشدن به زبان علمی در جهان را دارد، تأکید کردند.
نشست پانزدهم شنبههای شعر و ادب فارسی در عراق
نشست پانزدهم شنبههای شعر و ادب فارسی با محوریت بررسی شخصیت والای امام خمینی(ره) در موضوعات ادبی و عرفانی و طور خاص بررسی اشعار ایشان در عراق برگزار شد.
آغاز دور جدید کلاسهای آموزش زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه ایونی
با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در یونان، دور دوم کلاسهای آموزش زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه ایونی شهر کورفو واقع در جزیره کرکرا آغاز شد.
طی نشستی در حاشیه برگزاری سیویکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب دهلی نو مطرح شد؛
ادبیات فارسی چشمه ی جوشان است
سید مهدی طباطبایی با اشاره به اینکه شعر امروز ضامن شعر کهن است، بیان کرد: ادبیات فارسی یک چشمه جوشان است که ممکن است در برابر آن سنگهایی هم پدیدار و مانع از حرکت آن شود اما دوباره روند خود را پی میگیرد و به نوعی جریان ادبی را در جامعه جاری و ساری میکند.