-->
logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1403/08/30 - 13:30
  • 158
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

پیام پزشکیان به پاپ؛ «امیدوارم تعامل سازنده ایران با واتیکان در راستای افزایش صلح و عدالت در جهان گسترش یابد»

پیام مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران توسط حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و نماینده وی، به پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان تحویل شد.

رئیس جمهوری کشورمان در این پیام خطاب به رهبر کاتولیک‌های جهان، ابراز کرده است: با توجه به نقش سازنده جناب عالی در تقویت صلح و امنیت جهانی و تلاش برای نزدیکی و هم اندیشی میان ادیان الهی و تاکید دولت اینجانب بر گفتمان وفاق و صلح بین المللی به عنوان محور سیاست خارجی امیدوارم تعامل سازنده جمهوری اسلامی ایران با واتیکان در راستای گسترش صلح و عدالت در جهان بیش از پیش گسترش یابد.

وی در ادامه این پیام تاکید کرده است: چنانچه مستحضر می باشید بیش از یکسال از هجوم بی رحمانه رژیم اسرائیل به غزه و در ادامه آن به لبنان می گذرد و این حملات وحشیانه بدون توجه به حقوق و موازین بین المللی به صورت گسترده در جریان است. نسل کشی و تخریب گسترده زیر ساخت‌های شهری و درمانی در شرایطی در حال رقم خوردن است که بخش عمده‌ای از شهدا و مجروحان را زنان ، کودکان و افراد غیر نظامی تشکیل میدهند جای بسی تاسف است که چنین قساوت و تجاوز به حقوق انسان‌ها را در سرزمین‌های مقدسی به نظاره نشسته ایم که زادگاه پیامبران بزرگ الهی و پیام آوران صلح و آرامش برای کل بشریت بوده اند.

رئیس جمهوری کشورمان همچنین، بیان کرده است: در این شرایط و با تهدید گسترده بنیان‌های صلح و امنیت منطقه‌ای و جهانی، جمهوری اسلامی ایران به صورت ویژه در تلاش بوده است تا با برقراری آتش بس و جلوگیری از گسترش دامنه جنگ، جلوی کشتار و جراحت بیشتر انسان‌های بیگناه گرفته شود.

پزشکیان در پیام خود با اشاره به شرارت های رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، اظهار کرده است: همزمان با برنامه تحلیف ریاست جمهوری اینجانب، اسماعیل هنیه به عنوان میهمان در پایتخت ما حضور داشت که به صورت ناجوانمردانه توسط رژیم اسرائیل ترور و به شهادت رسید. متعاقب این اتفاق، درصدد بودیم تا سریعا پاسخی محکم و پشیمان کننده بر اساس اصول مندرج در منشور ملل متحد در حق دفاع مشروع سرزمینی به مسببان این جنایت بدهیم که با اصرار و ارسال پیام‌های متعدد از سوی دولتمردان غربی مبنی بر امکان به مخاطره افتادن تلاش‌ها و رایزنی‌های انجام شده برای برقراری آتش بس اقدام خود را به تاخیر انداختیم، اما علی رغم خویشتنداری ما در عمل رژیم غاصب اسرائیل با ادامه نقض فاحش حقوق حاکمیتی کشور‌های منطقه به کشور لبنان نیز حمله گسترده‌ای را آغاز کرد که همچنان ادامه دارد.

وی در پایان پیام خود، خطاب به پاپ فرانسیس آورده است: در این وضعیت ناپایدار و احتمال فراگیری آتش جنگ در منطقه از جناب عالی به عنوان رهبر کاتولیک‌های جهان درخواست می‌نمایم  مساعی جمیله خود را برای جلوگیری از ادامه تجاوزات غیر انسانی، برقراری صلح و آتش بس و ایجاد فرصتی برای ارسال کمک‌های بشر دوستانه به آسیب دیدگان به کار گرفته و سران کشور‌های جهان به ویژه دول مسیحی را به کمک به این امر مهم ترغیب نمایید. بی شک این اقدام در شرایط حاضر می تواند تاثیر شایسته و مهمی بر کاهش آلام آسیب دیدگان و رسیدگی به حال درماندگان ایفا نماید. جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را برای کمک به این روند اعلام می دارد.

این نامه در حاشیه سفر هیأت ایرانی برای شرکت در دوازدهمین دور گفت‌وگوی دینی مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و نهاد گفت‌وگوی ادیان واتیکان، توسط حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور رئیس سازمان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به نمایندگی از رئیس جمهوری اسلامی ایران به رهبر کاتولیک‌های جهان تحویل داده شده است.

دوازدهمین دور گفت‌وگوی دینی مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و نهاد گفت‌وگوی ادیان واتیکان با عنوان «آموزش جوانان در خانواده به منزله چالشی برای اسلام و مسیحیت» طی روزهای 29 و 30 آبان‌ماه جاری به میزبانی «کاردینال میگل آنجل آیوسو گیسو» رئیس نهاد گفت‌وگوی ادیان واتیکان و در شهر رم برگزار خواهد شد. سخنرانان در سه محور «مفهوم تربیت خانواده در اسلام و مسیحیت»، «فرصت‌ها و چالش‌های تربیت در زمان امروز: از منظر اسلام و مسیحیت» و «تربیت جوانان: فضایی برای گفت‌وگو و همکاری بین اسلام و مسیحیت» به بیان نقطه نظرات و ارائه مقاله می‌پردازند.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved