دبیر دائمی رویداد جایزه جهانی اربعین:
پیام اربعین فرامرزی و فرامنطقهای است/ شرکت 38 کشور مطرح دنیا در نهمین جایزه جهانی اربعین
حجتالاسلام والمسلمین حسینینیشابوری در جمع اصحاب رسانه گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی رسالت دارد انسان واقعی، الگو و سیره سیدالشهدا و فرزندان و اصحابش را در قالب جایزه جهانی اربعین به گوش جهانیان برساند. حضور ادیان مختلف و رنگین پوستهای گوناگون در این رویداد، نشان میدهد که پیام آن فرامرزی و فرامنطقهای است.
روایت فارابیشناسان قزاق از سفر خود به ایران
سامال تولبایوا و بالژان کالمشریف، دو تن از استادان برجسته و فارابیشناسان دانشگاه ملی اوراسیا تجربههای سفر خود به ایران را روایت کردند.
رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره):
هفتههای فرهنگی با محوریت سیره و مکتب امام خمینی(ره) در عراق برگزار شود
حجتالاسلام کمساری در دیدار با رایزن فرهنگی کشورمان در عراق، پیشنهاد کرد هفتههای فرهنگی با محوریت سیره و مکتب امام(ره) در این کشور برگزار شود.
تشکیل «مجمع جهانی زنان مسلمان ۲۰۲۴ » در کوالالامپور + عکس
مجمع جهانی زنان مسلمان ۲۰۲۴ با عنوان نقش زنان مسلمان در شکلدهی به اصلاحات اجتماعی با حضور اندیشمندان کشورهای اسلامی در کوالالامپور برگزار شد.
تقدیر از فارغ التحصیلان گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه داکا
با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بنگلادش، فارغ التحصیلان گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه داکا تقدیر شدند.
معاون سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تأکید کرد:
ضرورت تأسیس آموزشگاههای سینمایی در عراق
حسین روزبه اثربخشی فعالیتهای علمی و فرهنگی در عراق را نیازمند شیوههای نوآورانه دانست و بر ضرورت تأسیس آموزشگاههای سینمایی در این کشور برای تولید محصولات مشترک فیلم و سریال تأکید کرد.
میراحمدی: باید دنبال راهکارهای استاندارد و فنی انتشار آثار محققان و علمای حوزه در جهان باشیم
منصور میراحمدی رئیس کمیته علوم اجتماعی و سیاسی اسلامی جایزه جهانی شهید صدر، با تأکید بر غیبت آثار محققان حوزوی در ژورنالها و مراکز تحقیقاتی دینی و اسلامی جهان، اظهار امیدواری کرد که جایزه شهید صدر بتواند راهگشای حل این مشکل باشد.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در گفتوگو با ایرنا مطرح کرد؛
نبرد غزه نقطه آشکارساز سستی بنیانهای فلسفی غرب است/ خودزنی هابرماس
وقوع جنگ غزه مولد دغدغههای تازهای در حوزه روابط بینالملل بوده است که در ماورای روایتگری میدانی جنگ غزه توسط رسانههای دنیا، بسیاری از اندیشمندان و متفکران نوین درصدد سنجش تأثیر گفتمانی و فکری این پدیده بر افکار عمومی دنیا بر آمدهاند و دو نوع گفتمان یعنی سازش و مقاومت مورد ارزیابی و تحلیل مخاطبان قرار گرفت.