کارگاه سبک زندگی اسلامی در تانزانیا برگزار شد
به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تانزانیا، کارگاه سبک زندگی اسلامی در مدرسه اسلامی حضرت زینب سلام الله علیها وابسته به جامعة المصطفی(ص) العالمیه برگزار شد.
یک روز با زبان فارسی در آنکارا گذشت
به ابتکار رایزنی فرهنگی ایران در آنکارا، اردوی علمی ـ فرهنگی یک روزه با عنوان «یک روز با زبان فارسی» با حضور فارسیآموزان مرکز آموزش زبان فارسی و دانشجویان دانشگاه آنکارا برگزار شد.
هماندیشی نمایندگان کمیسیون فرهنگی مجلس با دستگاه دیپلماسی فرهنگی؛ ایمانیپور: سند راهبردی پنج ساله سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تصویب و ابلاغ شده است
رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در نشست هم اندیشی نمایندگان کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی علاوه بر ارائه عملکرد این سازمان در سه سال گذشته، برنامه های آینده دیپلماسی فرهنگی کشور را اعلام کرد.
افتتاح جشنواره گردشگری ترکمنستان؛ «ایران با ارزشهای فرهنگی فراوان در کل جهان اشتهار دارد»
مدیر گردشگری دانشگاه فرهنگ ترکمنستان گفت: ایران با تخت جمشید، شهر اصفهان و ارزشهای فرهنگی فراوانش در کل جهان اشتهار دارد. برنامههای مشترک گردشگری میتواند نه تنها توجه گردشگران محلی که جهانگردان خارجی را جلب کند و به توسعه روابط اقتصادی و تبادلات فرهنگی کمک زیادی کند.
شرایط جبهه مقاومت در بصره تحلیل شد
با همکاری وابستگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بصره، همایش «پایداری و مقاومت غزه» در محل سالن شهدای سازمان بصره برگزار شد.
نمایش فیلمهای ایرانی در بوسنی و هرزگوین؛ «ایران مهد فرهنگ است»
رئیس هیأت مدیره تئاتر ملی موستار برگزاری هفته فیلم را رویدادی قابل توجه برای مردم این شهر عنوان کرد و گفت: خوشحالم که تئاتر ملی موستار میزبان یکی از غنیترین فرهنگهای جهان است. ایران مهد فرهنگ است و امیدوارم این دست همکاریها گسترش یابد.
«زبان فارسی در همبستگی منطقهای نقش کلیدی دارد» - گفتوگو با استاد ارمنستانی
رئیس کرسی ایرانشناسی دانشگاه دولتی ایروان ارمنستان، زبان فارسی را عاملی مهم در ایجاد همبستگی و انسجام میان کشورهای منطقه خواند و گفت: از فارسی میتوان به عنوان زبان مشترک علمی و فرهنگی ایران با کشورهای همسایه آن بهره گرفت.
تمجید از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ «دیپلماسی قرآنی مؤثرترین مسیر ارتباط در اندونزی است»
سفیر جمهوری اسلامی ایران در اندونزی با تمجید از اقدام شایسته سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در اجرایی سازی دیپلماسی عمومی و حمایت و امتداد بینالمللی، ظرفیتهای قرآنی داخلی آن را مؤثرترین و کارآمدترین دیپلماسی دانست.
«نقشآفرینی بینالمللی به کمک دیپلماسی دینی و فرهنگی صورت میگیرد»؛ گفتوگو با معاون استاندار خراسان رضوی
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی، به تأثیر دیپلماسی دینی و حضور مهاجران بر توسعه فرهنگی و اقتصادی شهر مشهد تأکید کرد و گفت: با همکاریهای بینالمللی و توجه به دیپلماسی دینی و فرهنگی، میتوان از فرصتهای برآمده از حضور زائران و مهاجران برای توسعه اقتصادی و فرهنگی کشورمان در سطحی کلان استفاده کرد.