رئیس سازمان جامعة المصطفی :
رسالت اصلی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی معرفی ؛فرهنگ انقلاب اسلامی به جهانیان است
معاونین و مدیران دستگاه دیپلماسی فرهنگی و تنی چند از رایزنان فرهنگی در شرف اعزام با حجتالاسلام والمسلمین دکتر علی عباسی رئیس سازمان جامعة المصطفی دیدار کردند .
به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از قم حجتالاسلام و المسلمین علی عباسی در این دیدار نخست به معرفی و پیشینه شکلگیری جامعةالمصطفی پرداخت و اظهار داشت: سازمان المصطفی با توجه به ضرورتهای علمی بینالمللی، در کنار نظام سطوح حوزوی، رشتههای خود را در قالب نظام آکادمیک با مدارک رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارائه مینماید.
المصطفی یک مرکز علمی و آموزشی شناخته شده در عرصه بینالملل است که عضویت اتحادیههای معتبر دانشگاهی جهان را در اختیار دارد.
وی با اشاره به تالیف، ترجمه و انتشار صدها عنوان کتاب توسط انتشارات بینالمللی المصطفی به زبانهای مختلف، اظهار داشت: جامعةالمصطفی با حدود سیصد مرکز علمی و دانشگاهی در داخل و خارج از کشور قرارداد همکاری به امضا رسانده است و این آمادگی وجود دارد که با همراهی رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، این همکاریهای علمی بینالمللی گسترش بیشتری نیز یابد.
رئیس سازمان المصطفی در ادامه، رسالت اصلی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را معرفی فرهنگ انقلاب اسلامی در جهان خواند و اظهار داشت: ما امروز در مقطع گذار از تمدن مادی انحصارگرا قرار داریم که چندصد سال بر جهان چیره گشته است و ادعای پایان تاریخ را دارد. در این تمدن، دین و ارزشهای معنوی به کنار رفته و لذتگرایی و منفعتطلبی اصالت یافته است. پدیده تلخ استعمار، فروپاشی نهاد خانواده، جنگهای بیپایان و… از نتایج همین تمدن مادی است.
ایشان در ادامه افزود: جامعةالمصطفی با توجه به رویکرد بینالمللی خود، در اتحادیه دانشگاههای جهان اسلام، اتحادیه دانشگاههای آسیا- اقیانوسیه و اتحادیه رؤسای دانشگاههای جهان عضویت دارد. حضور سازمان المصطفی در همه کشورها به صورت شفاف، رسمی و با اخذ مجوزهای قانونی است.
رئیس سازمان مصطفی همچنین خاطرنشان کرد: ارائه آموزشهای مجازی، توانمندی در آموزش زبان فارسی، پذیرش خواهران و برگزاری دورههای کوتاهمدت و فرصتهای مطالعاتی بخشی از ویژگیهای آموزشی سازمان المصطفی به شمار می آید.
وی تصریح کرد:انقلاب اسلامی را تنها داعیهدار در برابر تمدن رو به زوال مادی خواند و ابراز داشت: رایزنان فرهنگی کشور، نمایندگان فرهنگی این تمدن الهی به شمار میآیند و از ایشان انتظار میرود با نگاه تمدنی به رسالت خود عمل نمایند و خود را پرچمدار این تمدن جدید برای جهان معاصر بدانند و انقلاب اسلامی تنها داعیه دار در برابر تمدن غرب است .
حجتالاسلام والمسلمین دکتر عباسی در پایان با اشاره به معیارهای دوگانه غرب در برابر مفاهیمی همچون آزادی بیان، حمایت از زنان و حقوق بشر، اظهار داشت: رایزنان فرهنگی لازم است با مسئولیت خود نسبت به معرفی گفتمان تعالیبخش انقلاب اسلامی آشنا باشند و با زبانی فاخر به وظیفه خود در این عرصه عمل نمایند. سازمان المصطفی نیز آمادگی دارد از ظرفیتهای خود برای توسعه همکاریها با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و رایزنان فرهنگی کشور استفاده نماید.
دکتر حسین روزبه معاون توسعه روابط بینالملل دستگاه دیپلماسی فرهنگی کشور در ابتدای این دیدار ضمن معرفی رایزنان فرهنگی در شرف اعزام و مدیران ستادی دستگاه دیپلماسی فرهنگی بر علاقمندی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به بهره مندی از تجربیات ارزشمند سازمان المصطفی و تعامل دوسویه و هم افزایی هر چه بیشتر دو دستگاه فرهنگی تاکید نمود .
در ادامه این دیدار هر یک از رایزنان و نمایندگان فرهنگی در شرف اعزام و مدیران ستادی دستگاه دیپلماسی فرهنگی به ارائه نقطه نظرات خود در زمینه افزایش هم افزایی هر چه بیشتر و هدفمند در عرصه بین الملل پرداختند .
تهیه و تنظیم :مهدی رضا
نظر خود را بنویسید.