مدیر شبکه مستند آرتی:
آماده روایت واقعی تصویر ایران امروز هستیم
هیأت اعزامی به هفته بینالمللی فیلم مسکو با هماهنگی رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه از شبکه آرتی (روسیه امروز) بازدید و با مدیر شبکه مستند آرتی و دو تن از معاونان وی دیدار و گفتگو کردند.
به دگزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این دیدار که با حضور مسعود احمدوند رایزن فرهنگی سفارت ج.ا.ایران در فدراسیون روسیه، عسگر فارسی معاون مدیرکل همکاریهای رسانهای و فضای مجازی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، الهه طاهایی مدیر بینالملل بنیاد سینمایی سوره، افروز باوفا مدیرعامل شرکت هنرهای خلاق صور و داود عادلی مدیر امور بینالملل انجمن سینمای جوان برگزار شد، احمدوند ضمن ارائه توضیحاتی درباره برخی فعالیتهای سینمایی ایران در عرصههای مختلف فیلم و انیمیشن در ایران و معرفی مهمانان، بر اهمیت توسعه تعامل میان فعالان این حوزه در ایران با متناظران روسی تأکید داشت.
وی با اشاره به سفر چند گروه رسانهای از شبکههای تلویزیونی روسیه به ایران و تهیه مستندهایی درباره تاریخ، فرهنگ، هنر، سبک زندگی و ایران امروز، ابراز امیدواری کرد در سال جاری مستندسازان شبکه آرتی نیز جهت ساخت مستند از ایران و عرضه آن به مخاطبان روس اقدام نمایند.
رایزن فرهنگی کشورمان در ادامه به سطح مناسب همکاری آرتی با سفارت ایران اشاره کرد و افزود: سال گذشته در جلسهای که با خانم سیمونیان مدیر گروه رسانهای آرتی داشتیم برای توسعه همکاری در حوزه تبادل فیلمهای مستند از ایران و روسیه به توافق رسیدیم و معتقدم همکاری در زمینه عرضه آثار مستند به مخاطبان، یکی از مسیرهای مطمئنی است که میتواند به ارتقاء سطح شناخت مردم دو کشور از فرهنگ و تاریخ و هنر یکدیگر کمک کند.
احمدوند پیشنهاد داد با توجه به تخصص و استاندارد بالای مستندهای آرتی در سطح بینالمللی، ما آمادگی فراهم کردن شرایط حضور مستندسازان شبکه مستند آرتی را برای روایت صحیح ایران از زبان شما داریم.
در ادامه یکاترینا یاکوولوا مدیر شبکه مستند آرتی ضمن تشکر از رایزنی فرهنگی برای تشکیل این جلسه اظهار داشت: شبکه مستند آرتی بیش از 13 سال است که فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون حدود 1500 مستند به دو زبان انگلیسی و روسی درباره موضوعات مختلف از سراسر جهان عرضه کرده است. وی افزود: ما از اقصی نقاط جهان از قطب شمال تا کشورهای دور و نزدیک محتوای مستند تولید و پخش کردهایم و بسیار علاقمندیم از زندگی واقعی در ایران و فرهنگ هنر و تاریخ غنی شما محتوا تولید کنیم به مخاطبان روس ارائه دهیم. مدیر شبکه مستند آرتی ادامه داد: دیدن ایران و روایت از آن برای ما یک آرزوست و مهمتر از همه همکاری ما با شما در ادامه این راه است و ما بسیار علاقمندیم در حوزه تولید مشترک و تبادل محتوا نیز اقدام کنیم.
یاکوولوا در ادامه این جلسه گفت: ما دیدار جداگانهای برای ارائه برنامه دقیق سفر مستندسازان شبکه به ایران با رایزنی فرهنگی خواهیم داشت تا در کوتاهترین زمان بتوانیم اقدامات خود را با کمک شما آغاز نماییم. همچنین آماده پخش مستندهای منتخب از ایران در شبکه هستیم و چنانچه ذائقه و نیاز مخاطب ایرانی را بدانیم میتوانیم مستندهای تولیدی شبکه را نیز در اختیار شما بگذاریم. مدیر شبکه مستند آرتی اظهار داشت: ایران برای ما سرزمینی کمتر شناخته شده است چراکه دیگران آن را برای ما روایت کردهاند ما میخواهیم روایت روسی و مطابق با نیاز مخاطبانمان، از ایران واقعی به شکلی صحیح را به تصویر بکشیم.
در این نشست عسگر فارسی نیز به جغرافیای سیاسی برخی کشورها اشاره کرد و اظهار داشت: کشورهای غربی هرگز تمایل ندارند کشورهای شرق بویژه ایران و روسیه با یکدیگر دوستی و مودتی داشته باشند چراکه میدانند اگر این اتحاد شکل بگیرد به سبب دارابودن نیروی انسانی مجرب، منابع غنی و تکنولوژی میتوانند افکار عمومی و اقتصاد را تحت تاثیر خود قرار دهند. وی افزود: این وظیفه ماست که دوستی و مودت را بویژه در حوزه فرهنگی و رسانهای بین کشورهایمان برقرار کنیم و تصویری مثبت و تأثیرگذار از ایران و روسیه برای یکدیگر و دنیا روایت نماییم. فارسی ادامه داد: ما آمادگی داریم در حوزه تبادل محتوای مستند و تسهیل حضور مستندسازان شبکه آرتی برای تولید از ایران اقدام کنیم.
در ادامه این جلسه، الهه طاهایی مدیر بینالملل بنیاد سنیمایی سوره از آثار تولیدی و فعالیتهای این بنیاد و حضور فیلمهای ایرانی در جشنوارههای مختلف جهانی از جمله در روسیه توضیحاتی ارائه کرد و آمادگی خود را برای ارتباط بیشتر با شبکه مستند آرتی و تبادل محتوا اعلام نمود.
افروز باوفا پیرامون فعالیتها و ایدههای بنیاد خلاق صور توضیحاتی ارائه داد که بسیار مورد توجه طرف روس قرار گرفت و داود عادلی نیز ضمن اشاره پروژههای مستند در دست اقدام انجمن سینماگران جوان ایران صحبت کرد و در مورد تولید مشترک به شکلی کمهزینه برای نشان دادن ظرفیتهای دو کشور به مخاطبان اعلام آمادگی نمود.
گروه رسانهای بینالمللی «روسیه امروز» 9 دسامبر 2013 کار خود را آغاز کرد و مجموعهای پیشرو در ارائه اخبار و سایر انواع محتواست. پورتالهای اطلاعاتی روسیه امروز به 32 زبان، پخش رادیویی در 19 کشور، 16 مرکز مطبوعاتی چندرسانهای در سراسر جهان، تولید و توزیع محتوای عکس و اینفوگرافیک، استودیوی روزنامهنگاری، محصولات اطلاعاتی در شبکههای اجتماعی و تولید محتوا برای برنامههای موبایل را زیر پوشش دارد. شبکههای اسپوتنیک، ریانووستی و پرایم از جمله زیرمجموعههای این گروه رسانهای هستند. روسیه امروز بزرگترین تولیدکننده محصولات اطلاعاتی روسیه است که مخاطبان بینالمللی، جامعه تجاری، سازمانهای دولتی و طیف گستردهای از کاربران را در داخل روسیه و خارج از کشور، هدف قرار میدهد.
نظر خود را بنویسید.