logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1403/06/18 - 13:28
  • 293
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز دوره آموزش زبان فارسی و مطالعات ایران‌شناسی در قزاقستان

دوره جدید آموزش زبان فارسی و مطالعات ایران‌شناسی در رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در شهر آستانه قزاقستان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، همزمان با شروع سال تحصیلی جدید 2024-2025، مراسم افتتاحیه دوره جدید آموزش زبان فارسی و مطالعات ایران‌شناسی در رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در شهر آستانه برگزار شد.

در این مراسم، مهمانان بسیاری از جمله سفیر و رایزن فرهنگی ایران، هنرمندان مستعد حوزه موسیقی، فرش‌بافی و هنرهای تجسمی و جمعی از دانشجویان زبان فارسی از دانشگاه‌های مختلف شهر آستانه و دانشجویان جدید‌الورود به عرصه یادگیری زبان فارسی حضور داشتند.

این مراسم با هنرنمایی هنرمندان خوب، خوش‌ذوق و مستعد کشورمان در عرصه موسیقی، صنایع دستی و هنرهای تجسمی شور و وجد دوچندان یافت.

طالبی‌متین، رایزن فرهنگی کشورمان آغاز دور جدید فارسی‌آموزی را به دانشجویان و علاقه‌مندان آن تبریک گفت و ضمن تاکید مجدد بر اهمیت یادگیری زبان فارسی به لحاظ پیشینه‌های مشترک تاریخی، فرهنگی، ادبی و سرزمینی دو کشور برای مردم قزاق و به ویژه دانشجویان، آنها را به اهتمام ورزیدن و جدیت در امر یادگیری زبان فارسی سفارش کرد.

وی هدف از برگزاری این دوره‌ها را علاوه بر آشنا کردن مردم قزاقستان به عنوان کشور دوست و همسایه با زبان و فرهنگ و ادب ایرانی و ایجاد پیوند میان دو ملت، اهتمام بر تربیت متخصصین مسلط به زبان فارسی جهت ورود به بازار کار و تجارت و گسترده کردن این زبان در سراسر قزاقستان دانست.

طالبی‌متین با اشاره به حضور هنرمندان کشورمان در قزاقستان و قدردانی از آنها، تلفیق هنر ایرانی با زبان فارسی را که مکمل هم و هر دو برخاسته از سرزمینی که خواستگاه شعر و ادب و فرهنگ و تمدن چندهزار ساله است، مبارک دانست.

جوکار، سفیر کشورمان در قزاقستان در سخنرانی کوتاه خود، با اشاره به سخنان دکتر الهی قمشه‌ای در وصف موسیقی گفت: موسیقی به معنای تناسب و هارمونی در زندگی است، موسیقی را باید عزیز بداریم و آن را در زندگی خود پیاده کنیم.

از دیگر برنامه‌های این مراسم می‌توان به سخنرانی رهبر گروه هنرمندان و معرفی اعضای گروه، اجرای چندین قطعه موسیقی، اجرای هنر نگارگری، معرفی سازهای موسیقی، هنر قالی‌بافی و نگارگری اشاره کرد.

انتهای پیام/

 

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved