مصاحبه زنده رادیویی رایزن فرهنگی ج.ا.ایران در داکا با رادیو تونی بنگلادش در باره قدس و فلسطین
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بمناسبت روز جهانی قدس و نظر به ضرورت پرداختن به ابعاد این مناسبت مهم در رسانه ها، سیدرضا میرمحمدی رایزن فرهنگی ج.ا.ایران در داکا - بنگلادش، روز یکشنبه 27 فروردین ماه 1402 در یک برنامه زنده رادیویی در رادیو تونی بنگلادش ( رادیو پرمخاطب غیر دولتی ) شرکت و به سئوالات مجری و تعدادی از شنودگان در باره مسئله قدس و فلسطین پاسخ داد.
وی در این برنامه زنده رادیویی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شنوندگان عزیز برنامه و تبریک پیشاپیش عید سعید فطر به مردم بنگلادش، به جایگاه تاریخی و اعتقادی قدس و سرزمین فلسطین اشاره و مسئله قدس و مسجد الاقصی را با توجه به اینکه این مکان اولین قبله گاه مسلمانان و مقصد معراج رسول مکرم اسلام بود، دارای اهمیت فوق العاده دانست و از این جهت توجه همه مسلمانان دنیا به سرنوشت این مکان و سرزمین را امری ضروری و از وظایف اسلامی همه آنان ذکر کرد.
سیدرضا میرمحمدی در این مصاحبه به تشریح دلایل نامگذاری روز جهانی قدس از سوی حضرت امام خمینی (ره) پرداخت و یکی از ملاحظات اصلی در باره این ابتکار و هوشمندی سیاسی از سوی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را جلوگیری از به حاشیه رفتن و به فراموشی سپرده شدن مسئله قدس و فلسطین عنوان کرد و افزود حضرت امام خمینی (ره) با این اقدام بزرگ و تعیین کننده، توطئه های قدرت های غربی و رژیم اشغالگر قدس در تثبیت و عادی سازی اشغال سرزمین مقدس فلسطین را خنثی کرد و زمینه ساز پایداری و مقاومت بیشتر مردم فلسطین در برابر اشغالگران و تقویت جبهه اسلامی در برابر رژیم اسرائیل شد.
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگری از صحبت های خود در این مصاحبه رادیویی گفت بعد از شکست کشورهای عربی در دو جنگ 6 روزه و رمضان در سال های 1967 و 1973 و انعقاد توافق نامه صلح کمپ دیوید میان مصر و اسرائیل، خیانت بزرگی به آرمان فلسطین رقم خورد. در این وضعیت، امام خمینی (ره) با درک عمیق از شرایط موجود با نام گذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس یأس و ناامیدی پیش آمده در جبهه مقابله با اشغالگران قدس را از میان برد و به مقاومت، روحیه و توان تازه ای بخشید.
وی در بخش آخر برنامه، فراگیر و همگانی کردن مسئله قدس و فلسطین در میان همه مسلمانان جهان و حتی غیر مسلمانان آزاده دنیا را از دیگر دست آورهای نامگذاری روز جهانی قدس عنوان کرد و افزود روز جهانی قدس مسئله فلسطین را از دایره محدود منطقه ای خارج کرد و به آن ابعاد جهانی داد. بطوری که این امر نوید بخش آزادی فلسطین شد و ان شاءالله روند روبه گسترش برنامه ها و مراسم روز جهانی قدس در سراسر دنیا مقدمات و زمینه های لازم برای آزادی قدس شریف و سرزمین مقدس فلسطین را فراهم خواهد کرد و نهایتا این سرزمین مقدس، به آغوش جهان اسلام و مسلمانان باز خواهد گشت.
نظر خود را بنویسید.