بهمنی در دیدار رئیس مرکز ارسیکا تأکید کرد:
ضرورت احیاء اندیشه تمدن اسلامی
معاون سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: امروزه اندیشمندان و کارگزاران فرهنگی کشورهای اسلامی وظیفه خطیری در ایجاد الگو و سبک زندگی برای امت اسلامی بر عهده دارند و امیدوارم با همکاری یکدیگر بتوانیم گامی مؤثر در احیاء اندیشه تمدن اسلامی برداریم.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، محمدرضا بهمنی، معاون توسعه همکاریهای علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به همراه حسن دیدبان، وابسته فرهنگی سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در استانبول با پروفسور محمود ارول قلیچ، دبیرکل مرکز تحقیقات تاریخ، فرهنگ و هنر (ارسیکا) وابسته به سازمان همکاری کشورهای اسلامی دیدار و گفتوگو کردند.
ارول قلیج، رئیس مرکز ارسیکا در سخنانی، درباره فعالیتهای ارسیکا در حوزههای مختلف علمی و پژوهشی همایشها توضیحاتی را ارائه داد و در مورد مسئله فلسطین و اتفاقات اخیر با مردم مظلوم فلسطین اظهار همدردی کرد و جنایات رژیم غاصب صیهونیستی را به دور از انسانیت خواند.
وی افزود: امروز به جرأت میتوان گفت دو کشور ایران و ترکیه در جهان اسلام در قبال استکبار جهانی در مورد مسئله غزه ایستادگی میکنند.
ارول قلیج جمهوری اسلامی ایران را کشوری مهم در جهان اسلام خواند و با یادآوری قدمت تاریخ، فرهنگ و هنر ایران بر جایگاه جمهوری اسلامی ایران در میان کشورهای اسلامی تأکید کرد.
بهمنی با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و یادآوری مسئله فلسطین و قدس به عنوان اولویت مهم جهان اسلام، پیشنهاد اجرای برنامههای مشترک فرهنگی و هنری از سوی ارسیکا با موضوع تمدن اسلامی در چارچوب برنامهها و پروژههای ارسیکا را مطرح کرد.
وی به اهمیت ظرفیتها و پیشینه تاریخی ایران و ترکیه اشاره کرد و گفت: ایران و ترکیه دو عنصر کلیدی و نقش آفرینی در موضوع تمدن نوین اسلامی هستند و در توسعه «هندسه کلان اندیشه تمدن اسلامی» از جایگاه ویژهای برخوردار هستند و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خواستار توسعه همکاری با ارسیکا به عنوان بالاترین نهاد فرهنگی و هنری در سازمان همکاری کشورهای اسلامی است.
معاون توسعه همکاریهای علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ضمن تأکید بر اهمیت انتقال اندیشه وحدت از میان اندیشمندان و علمای دو کشور، به نقش برجسته همکاری و پژوههای مشترک در ایجاد الگو و سبک زندگی برای امت اسلامی اشاره کرد و گفت: امروزه اندیشمندان و کارگزاران فرهنگی کشورهای اسلامی وظیفه خطیری در این زمینه بر عهده دارند و امیدوارم با همکاری یکدیگر بتوانیم گامی مؤثر در احیاء اندیشه تمدن اسلامی برداریم.
انتهای پیام/