• 1403/11/06 - 10:58
  • 260
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مرکز ایران‌شناسی در دانشگاه سینرژی روسیه تأسیس می‌شود

با همکاری رایزنی فرهنگی کشورمان در مسکو، مرکز ایران‌شناسی برای آشنایی هرچه بیشتر اساتید و دانشجویان با ایران و زبان فارسی در دانشگاه سینرژی روسیه تأسیس می‌شود.

در دیدار وادیم لوبوف بنیانگذار دانشگاه سینرژی روسیه با مسعود احمدوند رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در این کشور بر توسعه همکاری‌ها بین این دانشگاه با مراکز فرهنگی و علمی ایران و افتتاح مرکز ایران‌شناسی در این دانشگاه به عنوان بزرگترین دانشگاه بخش خصوصی روسیه، تأکید شد.

در این نشست، رایزن فرهنگی کشورمان با ارائه توضیحاتی درباره سوابق تعاملات فرهنگی، هنری و علمی میان جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه، ابراز امیدواری کرد با گسترش روابط دانشگاه سینرژی با نهادهای متناظر ایرانی، زمینه شناخت بیشتر اساتید، دانشجویان و هنرمندان مرتبط با این مجموعه از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ایران امروز فراهم شود.

احمدوند با اشاره به آمادگی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران برای حمایت از ایجاد مرکز ایران‌شناسی در دانشگاه سینرژی، برگزاری رویدادهایی برای آشنایی دانشجویان با مفاخر و شخصیت‌های فرهنگی ایران، نمایش فیلم و برپایی دوره‌های آموزش زبان فارسی را از جمله فعالیت‌هایی دانست که در این مرکز امکان ساماندهی آن وجود خواهد داشت.

وادیم لوبوف بنیانگذار دانشگاه سینرژی روسیه نیز در این دیدار، گفت: از پیشنهادهای رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در روسیه در جهت گسترش همکاری‌ها و آشنایی دانشجویان ما با ایران به عنوان کشوری بزرگ و غنی با ظرفیت‌های فرهنگی و هنری بالا، استقبال می‌کنیم.

وی ادامه داد: امیدواریم با حمایت شما برای تأسیس مرکز ایرانشناسی در دانشگاه سینرژی، اساتید و دانشجویان خود را بیشتر با ایران و زبان فارسی آشنا کنیم.

وی با اشاره به فعالیت‌های دانشگاه سینرژی در حوزه صنایع خلاق فرهنگی از جمله برپایی مجموعه آرت راشا افزود: علاقه‌مند هستیم زمینه تعامل بیشتر جوانان و هنرمندان دو کشور در حوزه صنایع خلاق فرهنگی و هنری را فراهم کنیم.

در ادامه این نشست، طرفین درباره چگونگی برگزاری دوره‌های مهارت‌افزایی و دانش‌افزایی، انعقاد تفاهم‌نامه همکاری برای تأسیس مرکز ایران‌شناسی به تبادل‌نظر پرداختند.

دانشگاه سینرژی از سال 1988 با در اختیار داشتن 48 دانشکده زیرمجموعه، کالج حرفه‌ای و 5 مدرسه  کار و دانش با هدف تربیت متخصصان ماهر در زمینه‌های حرفه‌ای و هنری فعالیت می‌کند.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.