• 1403/11/27 - 08:13
  • 134
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

جشن چهل و ششمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران در تایلند

مراسم جشن چهل و ششمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران در تایلند با حضور وان محمد نور ماتا رئیس مجلس، تاوی ساد سونگ وزیر دادگستری و شاد شارت سیتیپان شهردار بانکوک، معاونین وزرا، تعدادی از سناتورهای مجلس، سفرای کشورهای خارجی، گسترده مقامات عالی‌رتبه، سفرا، شخصیت‌های فرهنگی، دانشگاهیان و اصحاب رسانه و مسئولان ایرانی و تایلندی برگزار شد.

ناصرالدین حیدری سفیر کشورمان گفت: ایران به‌عنوان یکی از تأثیرگذارترین تمدن‌های تاریخ  و با میراثی چند هزار ساله، نقش مهمی در توسعه دانش، هنر، فلسفه و علوم بشری داشته و ارزش‌هایی مانند گفت‌وگو، مدارا، احترام متقابل، صلح و عدالت که در فرهنگ ایرانی ریشه دارد همچنان در روابط بین‌المللی  دو کشور برجسته‌اند.

وی تأکید کرد: با وجود چالش‌های بین‌المللی و تحریم‌ها، ایران توانسته در حوزه‌های علمی و فناوری از جمله نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی، سلول‌های بنیادی، هوافضا، صنایع پتروشیمی و جراحی رباتیک پیشرفت‌های چشمگیری داشته و بسیاری از این دستاوردها توسط دانشمندان جوان ایرانی و شرکت‌های دانش‌بنیان محقق شده است.

حیدری بر اهمیت تاریخچه روابط دوستانه ایران و تایلند تأکید کرد و گفت: ایران و تایلند در حوزه‌های مختلف از جمله دیپلماسی، فرهنگ، آموزش و گردشگری همکاری‌های گسترده‌ای دارند و تایلند یکی از مقاصد محبوب گردشگران ایرانی و در سال ۲۰۲۴ بیش از ۵۰ هزار گردشگر ایرانی از این کشور بازدید کردند.

وی اظهار داشت: ایران و تایلند به عنوان دو کشور مهم، نگرانی‌های مشترکی در عرصه بین‌المللی دارند و بر همین اساس در ژوئن ۲۰۲۴، وزیر امور خارجه تایلند همراه با هیأتی بلندپایه در نوزدهمین نشست وزیران گفت‌وگوی همکاری آسیایی (ACD) در تهران شرکت که امسال تایلند ریاست ACD بر عهده خواهد داشت و در سال گذشته نیز در سومین اجلاس  ACD، رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر تایلند بر تقویت روابط دوجانبه تأکید کردند.

حیدری ادامه داد: در چارچوب گرامیداشت هفتادمین سالگرد روابط دیپلماتیک ایران و تایلند در سال ۲۰۲۵، از برگزاری نمایشگاه‌های فرهنگی، نشست‌های تخصصی، فستیوال‌های فیلم، همکاری‌های دانشگاهی و رسانه‌ای استقبال و رایزنی فرهنگی از گردشگران، خبرنگاران و رسانه‌هایی که مایل به پوشش این رویدادها و توسعه همکاری‌های فرهنگی میان دو کشور باشند پشتیبانی خواهد کرد.

وان محمد نور ماتا رئیس مجلس تایلند هم در این مراسم، گفت: سال ۲۰۲۵ فرصتی مهم برای ایران و تایلند خواهد بود تا هفتادمین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک رسمی را به طور مشترک جشن بگیرند. این مناسبت با فعالیت‌ها و همکاری‌های مختلف در زمینه‌های گوناگون، به‌ویژه در حوزه‌های هنر، فرهنگ و گردشگری گرامی داشته خواهد شد که به تقویت روابط مردم دو کشور کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: ما پیشرفت جمهوری اسلامی ایران، به ویژه در زمینه‌های علم، فناوری و انرژی را که از ارکان اساسی توسعه کشور هستند، تمجید می‌کنیم. در عین حال، تایلند دارای پتانسیل بالایی در زمینه کشاورزی و صنعت غذا است. امیدوارم که هر دو کشور همکاری‌های عملی و مؤثری را برای منافع مردم هر دو ملت تحکیم ببخشند.

در حاشیه مراسم روز ملی ایران در تایلند، رئیس مجلس تایلند به همراه رایزن فرهنگی از نمایشگاه اقلام فرهنگی و هنری ایران بازدید کردند. این نمایشگاه با هدف معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و هنری ایران در یکی از سالن‌های محل برگزاری مراسم دایر و شامل مجموعه‌ای از تابلوهایی از مناظر طبیعی و تاریخی ایران، صنایع‌دستی سنتی، هنرهای اسلامی، سوغات و نمادهای فرهنگی ایران بود.

رئیس مجلس تایلند با تحسین از قدمت تاریخی، فرهنگ غنی و هنر فاخر ایرانی، این نمایشگاه را فرصتی برای شناخت بیشتر مردم تایلند از تمدن کهن ایران دانست.

اهمیت همکاری‌های فرهنگی و گسترش شناخت متقابل میان ایران و تایلند

در حاشیه این بازدید، گفت‌وگوی بین رئیس مجلس تایلند و رایزن فرهنگی ایران درباره توسعه تعاملات فرهنگی و هنری میان دو کشور انجام که رایزن فرهنگی ایران با اشاره به هفتادمین سالگرد روابط دیپلماتیک ایران و تایلند در سال ۲۰۲۵، بر اهمیت همکاری‌های فرهنگی در تقویت پیوندهای مردمی و گسترش شناخت متقابل میان دو ملت تأکید کرد.

رئیس مجلس تایلند نیز ضمن تأیید نقش مهم فرهنگ در تعمیق روابط دوستانه دو کشور، پیشنهاد کرد که برگزاری رویدادهای مشترک فرهنگی، هفته‌های فیلم، نمایشگاه‌های هنری و برنامه‌های تبادل فرهنگی میان دانشگاه‌ها و مراکز فرهنگی ایران و تایلند افزایش یابد.

رایزن فرهنگی ایران اعلام کرد که در چارچوب گرامیداشت هفتادمین سالگرد روابط دیپلماتیک ایران و تایلند در سال ۲۰۲۵، رایزنی فرهنگی سفارت ایران آمادگی این مجموعه راجهت برگزاری نمایشگاه‌های فرهنگی، نشست‌های تخصصی، فستیوال‌های فیلم، تبادلات دانشگاهی و رسانه‌ای و سایر برنامه‌های مرتبط اعلام کرد.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.