• 1401/11/23 - 07:46
  • 1406
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به مناسبت ایام الله دهه فجر؛

ایروان میزبان نمایشگاه آثار بانوان خلاق و کارآفرین ایرانی شد

آثار بانوان خلاق و کارآفرین ایرانی در زمینه‌های صنایع دستی، گیاهان دارویی، پوشاک و لباس و ... در مسجد کبود ایروان در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، همزمان با ایام الله دهه فجر و چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، نمایشگاه آثار بانوان خلاق و کارافرین ایرانی در محل مسجد کبود ایروان برپا شد.

در خلال این نمایشگاه، آثار بانوان ایرانی در زمینه‌های صنایع دستی، گیاهان دارویی، پوشاک و لباس و ... به نمایش گذاشته شد.

عباس بدخشان ظهوری، سفیر و سیدحسین طباطبایی، رایزن فرهنگی کشورمان در ارمنستان ضمن بازدید از این نمایشگاه به بحث و تبادل نظر با بانوان ایرانی شرکت کننده در آن پرداختند.

شایان ذکر است، این نمایشگاه با همکاری اداره‌کل همکاری‌ها و تنظیم‌گری صادرات فرهنگی به مدت 10 روز در محل مسجد کبود ایروان دایر خواهد بود.

انتهای پیام/

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.