• 1403/11/21 - 09:48
  • 201
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آوای موسیقی سنتی ایرانی در فیلیپین طنین‌انداز شد

در آستانه چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فیلیپین، اداره کل همکاری‌ها و تنظیم‌گری صادرات فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و مشارکت کمیسیون ملی فرهنگ و هنر فیلیپین و دانشگاه مکاتی، موسیقی سنتی ایرانی در این دانشگاه طنین‌انداز شد.

این برنامه با پخش نماهنگ‌های کوتاه از نقاط دیدنی گردشگری و جذاب کشورمان آغاز شد و راموس رئیس دانشگاه مکاتی اظهار داشت: باتوجه به آغاز به کار بخش روابط بین‌الملل دانشگاه مکاتی بسیار مفتخریم که میزبان برگزاری کنسرت موسیقی اصیل ایرانی در این دانشگاه هستیم و اجرای این برنامه می‌تواند گشایش دریچه‌ای برای همکاری‌های گسترده با مراکز فرهنگی، سفارتخانه‌ها و سازمان‌های بین‌المللی باشد.

وی تأکید کرد: این دانشگاه آماده هرگونه گسترش تبادلات فرهنگی و هنری است، از طریق چنین مراوداتی است که مردم کشورهای مختلف به یکدیگر نزدیکتر می‌شوند و این امری است که ما به دنبال آن هستیم.

رئیس دانشگاه مکاتی آمادگی خود را برای همکاری در بخش‌های مختلف علمی، فرهنگی و هنری پس از امضای تفاهم نامه همکاری‌های علمی - فرهنگی با رایزنی فرهنگی ایران اعلام می‌کند.

عبدالمجید ابوالقاسمی رایزن فرهنگی کشورمان ابراز امیدواری کرد که برگزاری این رویدادهای فرهنگی و هنری گامی مثبت در توسعه و ارتقای روابط فرهنگی با هدف افزایش شناخت مردم دو کشور از یکدیگر باشد.

وی با اشاره به تاریخچه موسیقی در ایران، گفت: موسیقی سنتی یکی از مهم‌ترین و غنی‌ترین میراث‌های فرهنگی هر جامعه است که ریشه در تاریخ، فرهنگ و آداب و رسوم آن جامعه دارد. این نوع موسیقی معمولاً از نسل‌های گذشته به ارث رسیده و توسط نسل‌های مختلف حفظ و منتقل شده است.

ابوالقاسمی یادآور شد: موسیقی سنتی شامل ملودی‌ها، ریتم‌ها و سازهایی است که به طور خاص به یک منطقه یا فرهنگ تعلق دارند. حفظ و احیای موسیقی سنتی از اهمیت بسیاری برخوردار است زیرا  به حفظ هویت فرهنگی یک جامعه کمک و احساس تعلق به آن جامعه را تقویت می‌کند.

در ادامه، گروه موسیقی همراز به سرپرستی رضا قدسی به اجرای برنامه هنری پرداخت که با استقبال حضار مواجه شد و بارها مورد تشویق هموطنان مقیم و دانشجویان قرار گرفت.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.