یک روز از جشنواره «فرهنگها» در قطر به ایران اختصاص یافت
رئیس دانشگاه دوحه با اشاره به تنوع ملیتی دانشجویان بر اهتمام دانشگاه دوحه به برنامههای فرهنگی تأکید کرد و از آمادگی این دانشگاه برای اختصاص یک روز از جشنواره فرهنگها به جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، علی صالح آبادی، سفیر و علی بختیاری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در قطر ضمن بازدید از دانشگاه علوم و تکنولوژی دوحه، با سالم النعیمی، رئیس این دانشگاه دیدار و گفتوگو کردند.
النعیمی که به همراه معاون آموزش و مدیر ارتباطات بینالملل دانشگاه دوحه در جلسه حضور یافته بود، به معرفی این دانشگاه پرداخت و بیان کرد: دانشگاه دوحه دارای 5 دانشکده شامل دانشکده مهندسی، فناوری اطلاعات (IT)، بازرگانی، سلامت و عمومی است و دانشجویان که از ملیتهای مختلفی هستند، دانش را به صورت کاربردی، کارگاهی و آزمایشگاهی میآموزند.
انجام پروژههای تحقیقاتی مشترک بین قطر و ایران
رئیس دانشگاه دوحه، اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 200 دانشجوی ایرانی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و جمعی از اساتید ایرانی نیز مشغول به همکاری و تدریس در رشتههای مختلف دانشگاهی هستند.
وی ضمن بیان قدمت و توان بالای علمی دانشگاههای ایران، نسبت به گسترش ارتباطات با دانشگاههای ایران ابراز تمایل کرد و با بیان اهتمام دانشگاه به انجام تحقیقات و پژوهش، نسبت به انجام پروژههای تحقیقاتی مشترک با دانشگاههای ایران اعلام آمادگی کرد.
رئیس دانشگاه دوحه، در حوزه فعالیتهای فرهنگی، با اشاره به تنوع ملیتی دانشجویان بر اهتمام دانشگاه به برنامههای فرهنگی تأکید کرد و با اشاره به جشنواره فرهنگها که سالانه با استفاده از ظرفیت دانشجویان برگزار میشود، با یادآوری حضور و حمایت رایزن فرهنگی ایران در این رویداد در سالهای گذشته، نسبت به همکاری ویژه با ایران و اختصاص یک روز از جشنواره به ایران اعلام آمادگی کرد.
لزوم توسعه روابط علمی دانشگاه دوحه قطر با دانشگاههای ایران
سفیر کشورمان در قطر نیز در این دیدار، نسبت به توسعه روابط علمی و دانشگاهی بین دو کشور ابراز امیدواری و برای کمک به ارتباط میان دانشگاه دوحه با دانشگاههای ایران اعلام آمادگی کرد.
همچنین رایزن فرهنگی کشورمان پیشنهاد تأسیس اتاق ایران در دانشگاه دوحه و تأسیس اتاق قطر در یکی از دانشگاههای ایران را مطرح کرد که ضمن استقبال رئیس دانشگاه، مقرر شد طرح آن توسط رایزنی فرهنگی تهیه و در اختیار دانشگاه قرار گیرد.
اعطای بورسیه تحصیلی ویژه ایرانیان، تبادل دانشجو، تبادل استاد، اعزام هیأتهای دانشگاهی برای بازدید از دانشگاههای ایران و بالعکس از جمله موضوعات مطرح شده بود که طرفین نسبت به پیگیری تحقق آنها قول مساعد دادند.
آموزش زبان فارسی برای علاقهمندان و همکاری و حمایت از فعالیتهای فرهنگی و هنری در دانشگاه از دیگر موضوعات طرح شده در این دیدار بود.