• 1403/07/25 - 10:20
  • 198
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هیأت فرهنگی ایران در کابل؛ «افغانستان مستحق توجه ایران در همه عرصه‌ها به ویژه حوزه فرهنگی است»

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تأکید کرد که افغانستان آن گونه که دیده می‌شود با آنچه شنیده می‌شود، بسیار متفاوت است.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مسعود حسین پور در ادامه سفر خود به افغانستان، با نمایندگان فرهنگی و مذهبی کشورمان در کابل، دیدار و گفت‌وگو کرد.

حسین پور بر لزوم حضور مسئولان جمهوری اسلامی ایران در افغانستان و بررسی میدانی ظرفیت‌های موجود در این کشور اشاره و تأکید کرد: افغانستان آن گونه که دیده می‌شود با آنچه شنیده می‌شود، بسیار متفاوت است. افغانستان مستحق توجه جمهوری اسلامی ایران در همه عرصه‌ها به ویژه حوزه فرهنگی است.

وی درباره عملکرد رایزنی فرهنگی کشورمان در افغانستان، گفت: توفیق در رویکرد تحولی پیش گرفته شده توسط رایزنی فرهنگی با حمایت حوزه‌های ستادی در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛  نیاز به همراهی و همکاری تمام دستگاه‌ها و نهادهای فعال کشورمان مستقر در کشور افغانستان را خواهد داشت.

در این دیدار که عادل خانی، مدیر کل توسعه روابط فرهنگی آسیا و اقیانوسیه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به همراه روح‌الله حسینی رایزن فرهنگی کشورمان در کابل و حجت‌الاسلام فلاح نژاد، مدیر دفتر توزیع شهریه مقام معظم رهبری در افغانستان و حجت‌الاسلام سادات‌کیایی، معاون این دفتر در کابل، حضور داشتند، بر اهمیت کشور افغانستان و ضرورت در اولویت قرار گرفتن آن به عنوان یکی از کشورهای اصلی تمدنی جمهوری اسلامی ایران تأکید شد.

همچنین، فضای فرهنگی و مذهبی موجود در افغانستان در شرایط حاکمیت امارت اسلامی و چالش‌های موجود در این حوزه مورد بررسی قرار گرفت.

همرنگی و همدلی ایران و افغانستان

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ادامه این سفر، از مجموعه فرهنگسرای بهره در شهر هرات بازدید کردند.

حسین پور در سخنانی، ضمن تأکید بر اشتراکات تاریخی، فرهنگی و زبانی، نکاتی در خصوص علاقه‌مندی‌های مشترک با استاد بهره در حوزه‌های عرفان، تصوف، محبین اهل بیت(ع) و مشخصاً حضرت امیر المؤمنین(ع) مطرح کرد.

ولی شاه بهره، رئیس فرهنگسرای بهره نیز با بیان تاریخچه‌ای از تأسیس این مرکز فرهنگی، زمینه‌های گسترش همکاری‌های فرهنگی و هنری بین دو کشور را ذکر کرد.

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.