• 1401/03/10 - 13:47
  • 504
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رایزن فرهنگی ایران در مسکو در نشست «ایران در یک نگاه»:

مردم ایران و روسیه به عنوان دو کشور همسایه، شناخت کافی از یکدیگر ندارند/ گردشگری علاوه بر رونق اقتصادی، سویه‌ی فرهنگی دارد

نشست «ایران در یک نگاه» به منظور آشناسازی مدیران آژانس‌های روسیه با ظرفیت‌های گردشگری ایران، با پیام ویدئویی معاون وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نشست «ایران در یک نگاه» به منظور آشناسازی مدیران آژانس‌های گردشگری روسیه با ظرفیت‌های گردشگری ایران با پیام ویدئویی معاون وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشورمان و سخنرانی رایزن فرهنگی ایران در مسکو برگزار شد.

در این نشست که با مشارکت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، هواپیمایی ماهان، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، هولدینگ گردشگری فان‌اند سان و با حمایت اداره‌کل همکاری‌های فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برپا شد، بیش از ۴۰ مدیر از آژانس‌های برتر گردشگری روسیه حضور داشتند.

* امیدواریم لغو ویزای گروهی برای گردشگران ایران و روسیه به مرحله اجرا درآید

علی اصغر شالبافیان معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در پیام خود با اشاره به علاقه‌مندی بخش دولتی و خصوصی ایران برای توسعه گردشگری میان دو کشور ابراز‌ امیدواری کرد موضوع لغو ویزای گروهی برای گردشگران که چندی پیش میان مسئولان ایران و روسیه مورد توافق قرار گرفته است به مرحله اجرا درآید.


شالبافیان افزود: علاوه بر جاذبه‌های طبیعی و میراث مادی و معنوی جهانی از جمله اماکن ثبت شده توسط یونسکو گردشگری سلامت مبتنی بر ارائه خدمات پزشکی به اتباع روسیه در ایران یکی از مواردی است که می‌تواند منجر به گسترش تعاملات گردشگری دو کشور شود.

* یکی از محور‌های فعالیت رایزنی فرهنگی تلاش برای توسعه توریسم بین دو ایران و روسیه است

در ادامه مسعود احمدوند رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در روسیه یکی از محور‌های فعالیت رایزنی فرهنگی را تلاش برای توسعه توریسم بین دو کشور دانست و گفت: گردشگری علاوه بر اینکه موجب رونق در بخش‌های خدماتی و اقتصادی می‌شود سویه‌ای فرهنگی نیز دارد.

احمدوند افزود: مردم ایران و روسیه به عنوان دو کشور همسایه، شناخت کافی از یکدیگر ندارند و تصور آن‌ها برگرفته از روایتی است که رسانه‌های واسطه ایجاد کرده‌اند، اما حضور گردشگران می‌تواند بر شکل‌گیری تصویری صحیح از واقعیت‌های دو کشور تأثیر قابل توجهی داشته باشد.

در ادامه این نشست ماریا گن استاد دانشگاه مسکو و دانش‌آموخته مقطع دکتری در دانشگاه تهران به معرفی ظرفیت‌های گردشگری ایران در بخش‌های مختلف مانند بومگردی، آشنایی با شهر‌های مقصد از جمله تهران، اصفهان، یزد، کرمان، مشهد شیراز، کیش، تنوع غذایی و سوغات ایرانی پرداخت.

همچنین نماینده شرکت هواپیمایی ماهان به عنوان تنها خط پروازی ایرانی بین دو کشور برنامه پروازی و خدمات این ایرلاین را معرفی کرد.

پخش ویدئو‌هایی از جاذبه‌های متنوع ایران به زبان روسی و اهدا مجله «ایران» از منشورات رایزنی فرهنگی از دیگر بخش‌های این نشست بود.

انتهای پیام/

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.