لیست اخبار صفحه :241
ضرورت روایتگری صحیح و حضور مؤثر در خارج از کشور
حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور تأکید کرد؛

ضرورت روایتگری صحیح و حضور مؤثر در خارج از کشور

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در دیدار با معاون برون‌مرزی صدا و سیما، بر ضرورت روایتگری صحیح و حضور مؤثر در جهت پیشبرد اهداف فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور تأکید کرد.

تمدن نوین اسلامی جز با وحدت امت اسلامی محقق نمی‌شود
حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور در دیدار علمای اهل سنت نپال:

تمدن نوین اسلامی جز با وحدت امت اسلامی محقق نمی‌شود

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با تأکید بر حرکت در مسیر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، گفت: تمدن نوین اسلامی جز با وحدت امت اسلامی محقق نمی‌شود.

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی حلقه نهایی توسعه صادرات محصولات و خدمات فرهنگی در خارج از کشور است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی حلقه نهایی توسعه صادرات محصولات و خدمات فرهنگی در خارج از کشور است

اسماعیلی در نخستین نشست «شورای توسعه صادرات محصولات و خدمات فرهنگی کشور» با تأکید بر اینکه موضوع صنایع فرهنگی یکی از ۳۷ سرفصل مهم برنامه تحولی دولت محسوب می‌شود، گفت: حلقه نهایی کار‌های ما و نقطه اتصال آن به خارج از کشور در دست سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و رایزنان فرهنگی ایران است.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.