• 1401/07/18 - 09:06
  • 805
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دبیرکل دهکده فرهنگی کتارا قطر:

جمهوری اسلامی ایران کشوری قدرتمند است

درویش احمد شیبانی در دیدار رایزن فرهنگی کشورمان در قطر از جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری قدرتمند و با فرهنگ غنی یاد کرد که باید دنیا بیش از گذشته با آن آشنا شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، علی بختیاری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در قطر با درویش احمد شیبانی، دبیرکل دهکده فرهنگی کتارا، دیدار و گفت‌وگو کرد.

این دیدار در راستای تعاملات بیشتر با دهکده فرهنگی کتارا و برگزاری رویدادهای مشترک فرهنگی انجام شد و طرفین با معرفی ظرفیت‌های در اختیار، زمینه‌های همکاری را بررسی کردند.

شیبانی در سخنانی، دهکده فرهنگی کتارا را مجموعه‌ای مستقل از وزارت فرهنگ معرفی کرد که هدف آن آشنایی مردم دنیا با فرهنگی مختلف به عنوان راهی برای رسیدن به صلح و دوستی است.

دبیرکل دهکده فرهنگی کتارا، از جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری قدرتمند و با فرهنگ غنی یاد کرد که باید دنیا بیش از گذشته با آن آشنا شود.

وی با معرفی «شبکه جهانی دیپلماسی عمومی» که در حال حاضر قطر برای دومین دوره، ریاست آن را بر عهده دارد، برای پیوستن جمهوری اسلامی ایران به این شبکه جهانی دعوت به عمل آورد و مقرر شد رایزنی فرهنگی کشورمان با معرفی واجدین شرایط، در این خصوص مساعدت کند.

اولویت سیاست خارجی گسترش روابط با همسایگان است

بختیاری، رایزن فرهنگی کشورمان در قطر با بیان اینکه گسترش روابط با همسایگان اولویت نظام جمهوری اسلامی ایران در ارتباطات بین‌المللی است، مشترکات فرهنگی فراوان تاریخی، فرهنگی و دینی دو کشور ایران و قطر را مجالی شایسته و مناسب برای همکاری‌های فیمابین دانست.

وی با اشاره به حضور پر رنگ هنرمندان ایرانی در رویدادها و برنامه‌های مختلف فرهنگی قطر، آن را امری مثبت دانست و گفت: خوشحالیم که مسئولین قطری به هنر و هنرمندان ایرانی علاقه‌مندند و آنها را به خوبی می‌شناسند. ما از این ارتباط مستقیم و استفاده از ظرفیت‌های جامعه فرهنگی و هنری کشورمان استقبال می‌کنیم و تسهیل این ارتباطات از مأموریت‌های رایزنی فرهنگی است.

افزایش شناخت دو ملت ایران و قطر نسبت یکدیگر، از طریق افزایش ارتباطات و تعاملات فرهنگی از مهمترین موضوعات مورد توجه دو طرف بود که مقرر شد در این خصوص بررسی‌های بیشتر برنامه‌ریزی صورت پذیرد.

شایان ذکر است، شبکه جهانی دیپلماسی عمومی، یک شبکه متشکل از نهادهای غیر دولتی غیرانتفاعی در سطح ملی کشورهاست که وظیفه ترویج دیپلماسی فرهنگی و عمومی را بر عهده دارند.

انتهای پیام/ص

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.