• 1402/06/28 - 09:10
  • 771
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در بازدید از نگارخانه عمومی شهرداری تسالونیک صورت گرفت؛

توافق ایران و یونان برای برگزاری نمایشگاه خطاطی و تذهیب ایرانی

رایزن فرهنگی کشورمان و مدیر نگارخانه عمومی شهرداری تسالونیک برای برگزاری نمایشگاه خطاطی و تذهیب ایرانی با حضور هنرمندان ایرانی در این نگارخانه توافق کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، خانم  ماریا کارایانی، معاون فرهنگی شهردار تسالونیکی ضمن حضور در غرفه ایرانشناسی نمایشگاه بین‌المللی تسالونیکی یونان با مهدی نیک‌خواه‌قمی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در یونان دیدار و گفت‌وگو کرد.

نیک‌خواه‌قمی با بیان جزئیات محتوای ایرانشناسی در پایگاه‌های جامعه و فرهنگ ایران، مجله چشم‌انداز ایران، پادکست جلوه‌های ایران و بستر نمایش فیلم‌های ایرانی با عنوان «ایرانفلیکس» را برای معاون فرهنگی شهردار تسالونیکی تشریح و پیشنهاد همکاری مشترک در زمینه نمایش هنرهای تجسمی را ارائه کرد.

خانم  ماریا کارایانی، معاون فرهنگی شهردار تسالونیکی ضمن ابراز خشنودی از ارائه محتوای معرفی فرهنگ و هنر ایران به شیوه‌ای جذاب و حرفه‌ای به مخاطبان یونانی، گفت: فرهنگ و هنر کشور شما همیشه جذاب بوده است و حتما در فرصت مناسب پایگاه‌های اینترنتی رایزنی فرهنگی را مشاهده خواهم کرد.

وی با استقبال از پیشنهاد رایزن فرهنگی کشورمان برای برگزاری نمایشگاه هنرهای تجسمی گفت: برنامه‌های شهرداری تسالونیکی و نگارخانه عمومی آن به طور سالانه تدوین می‌شود، به نظر می‌رسد می‌توانیم برای سال 2024 میلادی برنامه مشترکی داشته باشیم.

در پی این دیدار، رایزن فرهنگی کشورمان در یونان از نگارخانه عمومی شهرداری تسالونیک بازدید به عمل آورد و با خانم مارگاریتا سالپیگیدو، مدیر این مجموعه گفت‌وگو کرد.

خانم مارگاریتا سالپیگیدو درباره این نگارخانه گفت: این عمارت که با نام کازا بیانکا شناخته می‌شود، یکی از شاخص ترین و قدیمی ترین ساختمان‌های شهر تسالونیک است. این ساختمان متعلق به دینو جوزف فرناندز دیاز بود و بین سال‌های 1911 و 1913.م توسط معمار ایتالیایی پیترو آریگونی در مرکز تسالونیکی ساخته شد.

در پایان با توجه به ظرفیت‌های این نگارخانه و رایزنی فرهنگی کشورمان توافق شد نمایشگاه خطاطی و تذهیب ایرانی در ماه‌های (سپتامبر و اکتبر 2024 میلادی) با حضور هنرمندان ایرانی و کارگاه‌های آموزشی در این نگارخانه برگزار شود.

انتهای پیام/

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.