• 1403/08/02 - 08:56
  • 278
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تمجید از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ «دیپلماسی قرآنی مؤثرترین مسیر ارتباط در اندونزی است»

سفیر جمهوری اسلامی ایران در اندونزی با تمجید از اقدام شایسته سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در اجرایی سازی دیپلماسی عمومی و حمایت و امتداد بین‌المللی، ظرفیت‌های قرآنی داخلی آن را مؤثرترین و کارآمدترین دیپلماسی دانست.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، محمد بروجردی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در اندونزی با حجت‌الاسلام سید مصطفی حسینی نیشابوری، رئیس مرکز بین‌المللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که در ادامه رایزنی‌های قرآنی و دیدار با مقامات فرهنگی و قرآنی به کشور اندونزی سفر کرده است، دیدار کرد.
در این دیدار، با توجه به ضرورت اولویت‌بخشی به مناسبات و تعاملات قرآنی در منطقه آسه‌آن، آخرین وضعیت فعالیت‌های قرآنی اندونزی، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
سفیر کشورمان در اندونزی با تمجید از اقدام شایسته سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در اجرایی سازی دیپلماسی عمومی و حمایت و امتداد بین‌المللی، ظرفیت‌های قرآنی داخلی آن را مؤثرترین و کارآمدترین دیپلماسی دانست.
وی ضمن تأکید بر ضرورت مطالعه دقیق، علمی و واقع‌بینانه از ظرفیت‌های قرآنی در اندونزی عنوان کرد: قرآن به عنوان یک منبع شناخت اعتقادی در میان مسلمانان مطرح بوده است و معارف بی بدیلی را از ساحت‌های مختلف وجود انسان ارائه کرده است.
اصل توسعه روابط دیپلماتیک مبتنی بر قدرت نرم فرهنگی جمهوری اسلامی ایران با محوریت قرآن‌کریم، ایجاد ظرفیت‌های جدید به موازات انجام فعالیت‌های قرآنی، تقریب مذاهب اسلامی منهای افراطی‌گری و فرقه‌گرایی و همبستگی ادیان توحیدی با تأکید بر مشترکات دینی و توحیدی از جمله موضوعات مورد بررسی دو طرف بود.
شایان ذکر است، مرکز بین‌المللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با هماهنگی رایزنی فرهنگی ایران در اندونزی، برگزاری دومین همایش بین‌المللی قرآنی رسالات الله با تأکید بر مسئله سبک زندگی قرآنی، دیدار با مقامات و شخصیت‌های قرآنی و تفسیری اندونزیایی از جمله وزارت دین، سازمان‌های اسلامی، تبیین مسئله مهم مقاومت و بازدید از مؤسسات و دارالقرآن‌ها را در دستور کار دارد. 
همچنین، دین شمس‌الدین رییس مرکز صلح و گفت‌وگوی تمدن‌ها در دیدار هیأت عالی قرآنی به تشریح فعالیت‌ها و همکاری‌های مشترک میان دو کشور پرداخت.
شمس‌الدین با تمجید از پیشرفت‌های ایران در حوزه‌های مختلف گفت: دیدارها و نشست‌های علمی در دو کشور ضروری و مورد نیاز است و در ماه گذشته نشست مهمی با حضور هیات عالی مقامات دانشگاهی دو کشور از طرف رایزنی فرهنگی برپا شده است.
سید مصطفی حسینی رییس مرکز بین‌المللی قرآن و تبلیغ به فعالیت‌های جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های فرهنگی و دینی پرداخت.
گفت‌وگوی ادیان، حمایت از فلسطین و مقابله با دشمنان مشترک جهان اسلام، استراتژی ایران در مواجهه با دشمنی‌ها محور مذاکرات و گفت‌وگوهای میان مقامات عالی قرآنی با رییس مرکز صلح و گفت‌وگوی تمدن‌ها بوده است.
 
. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.